- Advertisement -

Jon Bon Jovi: Διέκοψε συναυλία λόγω ενόχλησης στη φωνή του – «Μην πετάξετε τα αποκόμματα των εισιτηρίων σας, θα βρω λύση»

Jon Bon Jovi: Διέκοψε συναυλία λόγω ενόχλησης στη φωνή του – «Μην πετάξετε τα αποκόμματα των εισιτηρίων σας, θα βρω λύση»
4

- Advertisement -

Σοβαρό πρόβλημα με τη φωνή του αντιμετώπισε ο Jon Bon Jovi κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης.

Ο νωστός τραγουδιστής, 90 λεπτά μετά την έναρξη της συναυλίας, άρχισε να αισθάνεται έντονη ενόχληση στη φωνή του. Το περιστατικό οδήγησε στη διακοπή της συναυλίας, προκαλώντας ανησυχία στους παρευρισκόμενους και τους πιστούς θαυμαστές του.

Ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη από το κοινό και διαβεβαίωσε ότι η συναυλία θα πραγματοποιηθεί εκ νέου. Παράλληλα, κάλεσε τους θεατές να κρατήσουν τα εισιτήριά τους, υπογραμμίζοντας πως θα υπάρξει επαναπρογραμματισμός της εκδήλωσης.

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Jon Bon Jovi ανέφερε: «Δεν έχω μιλήσει ακόμη με κανέναν για το τι θα γίνει, αλλά μην πετάξετε τα εισιτήριά σας. Θα βρούμε μια λύση. Θα επαναπρογραμματίσουμε τη συναυλία, όμως απόψε πρέπει να ξεκουράσω τη φωνή μου».

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν δοθεί περαιτέρω πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή ή για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας.

- Post Down -

Comments are closed.