- Advertisement -

Θρόισμα από μετάξι…

Θρόισμα από μετάξι…
2

- Advertisement -

Επίσημα τα fashion shows υψηλής ραπτικής στο Παρίσι έχουν τελειώσει.

Τα επιτελεία των διάσημων σχεδιαστών έχουν αρχίσει να μαζεύουν τις πολύτιμες δημιουργίες, οι προβολείς έσβησαν, τα τηλεοπτικά συνεργεία που είχαν λάβει… στρατηγικές θέσεις για να «κλείσουν» τις επιδείξεις αλλά και τις διάσημες προσωπικότητες στον φακό τους, αποχώρησαν.

Αρκετοί από τους παλιότερους αλλά και νεότερους σχεδιαστές παραχώρησαν συνεντεύξεις σε ειδικά διαφοροποιημένους χώρους ενώ όσοι διαθέτουν ατελιέ και exclusive boutiques στο Παρίσι, δέχθηκαν εκεί (με ισχυρά μέτρα ασφαλείας) διάσημες γυναίκες που επέλεξαν και αγόρασαν ρούχα τους.

Η Avenue Montaigne, ο δρόμος της Haute Couture, φιλοξενεί τα ατελιέ των σημαντικότερων σχεδιαστών, με τον Elie Saab να… βρίσκεται σε πανικό καθώς στο δικό του φιλοξενούνται όλες αυτές που λατρεύουν και ξοδεύουν αμύθητα ποσά για τις βραδινές τους τουαλέτες.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον Zuhair Murad (λάτρης της δαντέλας), τον οίκο Schiaparelli, όπως και τον Armani Prive. (Στα show του ιταλικού οίκου οι υπέρκομψες σταρ Κέιτ Μπλάνσετ και Ρόζαμουντ Πάικ, κέρδισαν τα flash με τα tuxedo τους).

Μυθικά κοσμήματα με διαμάντια, σμαράγδια, ρουμπίνια και οι λιμουζίνες και bodyguards να βρίσκονται έξω από τα top κοσμηματοπωλεία της Place Vendome. Ενα παραμύθι γεμάτο έμπνευση, μετάξι, δαντέλα και πανάκριβα μπριγιάν έφθασε στο τέλος του και αυτή τη φορά. Επιλέξαμε για εσάς τα καλύτερα! Στο επανιδείν!

- Post Down -

Comments are closed.