- Advertisement -

Κατασχέθηκαν 2.396 κροτίδες σε Καλλιθέα και Αγιο Δημήτριο

4

- Advertisement -

Σε συλλήψεις δύο ατόμων τα οποία κατηγορούνται για παράβαση του νόμου περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων, προχώρησε η Αστυνομία σε Καλλιθέα και Αγιο Δημήτριο.

Ειδικότερα στην κατοχή τους βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 2.396 κροτίδες, 2 ναυτικοί πυρσοί και 450 ευρώ. Οπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής συνέλαβαν 41χρονο στην περιοχή της Καλλιθέας. Ο ανήλικος γιος του αποθήκευε κροτίδες στο υπνοδωμάτιό του, τις πυροδοτούσε και τις έριχνε από το μπαλκόνι του ή σε εξωτερικούς χώρους. Μάλιστα στη συνέχεια απεικόνιζε σε φωτογραφίες και βίντεο που αναρτούσε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης τις συγκεκριμένες ρίψεις. Από τις έρευνες που έγιναν στο σπίτι της οικογένειας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 1.026 κροτίδες,ενώ σε βάρος και των δύο γονέων του ανήλικου σχηματίσθηκε δικογραφία επιπλέον για έκθεση και παραμέληση εποπτείας ανήλικου.

Στη δεύτερη περίπτωση, αστυνομικοί συνέλαβαν σε περιοχή του Αγίου Δημητρίου, 33χρονο. Ο συγκεκριμένος άνδρας είχε στο όχημά του 1.270 κροτίδες. Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον 100 κροτίδες, 2 ναυτικοί πυρσοί και 450 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τις ημέρες του Πάσχα είναι συχνό το φαινόμενο της παράνομης χρήσης κροτίδων και βεγγαλικών με αποτέλεσμα να καταγράφονται τραυματισμοί αλλά ακόμη και θάνατοι.

- Post Down -

Comments are closed.