- Advertisement -

Ελένη Μενεγάκη για τη δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους: Φτάνω στο τμήμα και με στέλνεις σπίτι μου;

216

- Advertisement -

Τα όσα σοκαριστικά αποκαλύπτονται για τη στάση της αστυνομίας και του προσωπικού του τμήματος Αγίων Αναργύρων λίγα λεπτά πριν δολοφονηθεί η άτυχη Κυριακή Γρίβα απασχόλησαν και το πάνελ της εκπομπής «Ελένη», με την Ελένη Μενεγάκη να ξεσπά.

Η απαξίωση με την οποία οι αστυνομικοί, τόσο του τμήματος Αγίων Αναργύρων όσο και της Άμεσης Δράσης, αντιμετώπισαν την Κυριακή Γρίβα ήταν εξοργιστικός. Και είχε ως αποτέλεσμα η 28χρονη να πέσει θύμα δολοφονίας από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος της είχε στήσει καρτέρι. «Δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου» είπε η Ελένη Μενεγάκη.

«Εγώ ξέρω ότι όλη αυτή η ιστορία, που δεν ξέρω πού θα φτάσει, αυτό που μας έχει βάλει στο μυαλό είναι ένας φόβος να μην αισθανόμαστε ασφάλεια. Εγώ αυτό ξέρω. Δεν ρίχνω ευθύνες σε κανέναν γιατί δεν γνωρίζω τα γεγονότα, δεν ήμουν εκεί, ούτε δικογραφίες διαβάζω, ούτε ξέρω τίποτα απ’ όλα αυτά.

Αλλά σαν πολίτης αυτής της χώρας, το να φτάνω έξω από την αστυνομία και να συνειδητοποιώ ότι δεν μπορεί να με βοηθήσει κανείς… Και τελικά, εγώ που μιλάω σε ένα τηλέφωνο μετά από τρία λεπτά δεν ζω, αυτό δεν ξέρω αν θα το βγάλω εύκολα από το μυαλό μου, συγγνώμη», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα είναι, δυστυχώς, ένα σκληρό “μάθημα” για κάποια πράγματα που ίσως πρέπει να βρεθεί λύση. Δηλαδή, όταν κάποιος κινδυνεύει και φτάνει εκεί, ποια είναι η υποχρέωση που έχει ένα τμήμα; Να κάνει τι;

Δεν σου λέω για το τηλέφωνο, αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Έφτασα εκεί και σου λέω… να! Τι μου κάνεις; Με στέλνεις σπίτι μου; Μπορεί να είναι κενά αυτά που πρέπει να τα βρουν κι εκείνοι.

The post Ελένη Μενεγάκη για τη δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους: Φτάνω στο τμήμα και με στέλνεις σπίτι μου; appeared first on trikalaidees.gr | Τρίκαλα ΙΔΕΕΣ.

- Post Down -

Comments are closed.