- Advertisement -

Παρά τις φωνές της δεν υπήρξε παρέμβαση των αστυνομικών

169

- Advertisement -

Tην τελευταία της πνοή στην άσφαλτο, λίγα μόλις μέτρα από το Αστυνομικό Τμήμα στο οποίο είχε απευθυνθεί για βοήθεια, άφησε η 28χρονη κοπέλα που δολοφονήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στους Αγίους Αναργύρους από τον πρώην σύντροφό της. Ο δράστης τής επιτέθηκε με μαχαίρι και κατάφερε να τη σκοτώσει μετά από κυνηγητό, σε απόσταση αναπνοής από το Τμήμα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, παρά τις φωνές της 28χρονης η οποία έτρεχε για να σωθεί, δεν υπήρξε καμία παρέμβαση της Αστυνομίας.

Οπως έγινε γνωστό, η άτυχη κοπέλα είχε μεταβεί λίγο νωρίτερα, μαζί με έναν φίλο της, στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων για να καταγγείλει τον πρώην σύντροφό της για παρενόχληση. Κατά την παραμονή της εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπέβαλε μήνυση αλλά εξέφρασε έντονο φόβο στην αξιωματικό υπηρεσίας, καθώς τις προηγούμενες μέρες ο δράστης την περίμενε κάτω από το σπίτι της. Για τον λόγο αυτό ζήτησε να μεταφερθεί στην οικία της με περιπολικό. Παρ’ όλ’ αυτά, της γνωστοποιήθηκε ότι δεν υπήρχε διαθέσιμο όχημα και ότι θα έπρεπε να καλέσει το 100 για να τη συνοδεύσει. Η κοπέλα έφυγε από το Τμήμα και ενώ τηλεφωνούσε στην Αμεση Δράση αιφνιδιάστηκε από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της, ο οποίος εμφανίστηκε με μηχανάκι και άρχισε να τη μαχαιρώνει στην πλάτη φωνάζοντάς της «Θα σε σκοτώσω». Την ίδια στιγμή, η τηλεφωνήτρια στο κέντρο της Αμεσης Δράσης άκουγε σε ζωντανή μετάδοση τη δολοφονία της 28χρονης, καθώς βρισκόταν σε εξέλιξη η κλήση για το περιπολικό.

Εχασε τη ζωή της αβοήθητη

Τελικά, η κοπέλα έχασε τη ζωή της αβοήθητη, σε απόσταση περίπου 50 μέτρων από το Αστυνομικό Τμήμα ενώ μετά τη δολοφονία της ο 39χρονος αυτοτραυματίστηκε στον λαιμό και μεταφέρθηκε φρουρούμενος σε νοσοκομείο. Η τραγική ιστορία που κατέληξε σε γυναικοκτονία είχε ξεκίνησε πριν από χρόνια. Το 2020 η 28χρονη είχε καταθέσει μήνυση κατά του συντρόφου της για βιασμό και ξυλοδαρμό, την οποία στη συνέχεια απέσυρε ενώ εις βάρος του είχαν εκδοθεί και ασφαλιστικά μέτρα. Σημειώνεται ότι ο ίδιος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για διάφορα αδικήματα, όπως απείθεια, ναρκωτικά, σωματικές βλάβες και ξυλοδαρμοί. Παρά την κακοποιητική συμπεριφορά του δράστη η κοπέλα φέρεται να μην είχε μιλήσει στην οικογένειά της για το μαρτύριο που βίωνε. Συγκλονισμένος ο πατέρας της 28χρονης είπε χθες στους δημοσιογράφους: «Εμαθα ότι τη χτυπούσε αλλά δεν έλεγε τίποτα. Τη ρωτούσα «περνάτε καλά;», «όλα καλά, μπαμπά», μου έλεγε» ενώ μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ανέφερε οργισμένος: «Η κόρη μου τα είχε με αυτό το απόβρασμα, τον τεμπέλη που δεν δούλεψε ποτέ στη ζωή του. Τον είχε και τον τάιζε. Χώρισαν δύο μήνες τώρα, και από τη ζήλια του τη σκότωσε. Δεν μου είχε αναφέρει ποτέ ότι την είχε χτυπήσει, γιατί ήξερε ότι θα πάω να τον βουτήξω και θα τον κάνω ασήκωτο. Είχε σπουδάσει Παιδαγωγικά, αγαπούσε τα παιδιά. Ηταν άγγελος, δεν πείραξε κανέναν» ενώ η γιαγιά του θύματος σημείωσε πως τους τελευταίους μήνες η 28χρονη είχε φύγει από το σπίτι όπου ζούσε με τον 39χρονο και είχε επιστρέψει στην οικογένειά της.

- Post Down -

Comments are closed.