- Advertisement -

Η «Οδύσσεια» του Νόλαν… σκοντάφτει στις διακοπές

2

- Advertisement -

Η νέα ταινία «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά γεγονότα των τελευταίων ετών. Ωστόσο, κάποιος φαίνεται πως ξέχασε να κοιτάξει… το ημερολόγιο. Είναι δυνατόν μια τόσο πολυαναμενόμενη παραγωγή να κάνει πρεμιέρα στα μέσα Ιουλίου, όταν οι μισοί θεατές κυνηγούν παραλίες, ακτοπλοϊκά εισιτήρια και ξαπλώστρες αντί για θέσεις στον κινηματογράφο;

Ο Οδυσσέας χρειάστηκε δέκα χρόνια για να επιστρέψει στην Ιθάκη, αλλά οι σινεφίλ ίσως χρειαστεί να περιμένουν μέχρι τον Σεπτέμβριο για να βρουν χρόνο να φτάσουν στην αίθουσα. Το καλοκαίρι, άλλωστε, ο μεγαλύτερος αντίπαλος του κινηματογράφου δεν είναι το streaming, αλλά το… φραπέ στην παραλία.

Οι αιθουσάρχες, βέβαια, γνωρίζουν καλά την ελληνική πραγματικότητα. Αν θέλουν πραγματικά να γεμίσουν τις αίθουσες, ίσως χρειαστεί να ξαναβγάλουν την «Οδύσσεια» στις οθόνες μόλις επιστρέψουν οι εκδρομείς. Γιατί τότε θα έχουν τελειώσει τα μπάνια, θα έχουν αδειάσει τα πορτοφόλια από τις διακοπές και θα απομένει η πιο οικονομική απόδραση: ένα εισιτήριο για σινεμά. Άλλωστε, η πραγματική οδύσσεια δεν θα είναι του Οδυσσέα, αλλά του θεατή που προσπαθεί να βρει χρόνο να δει την ταινία μέσα στο κατακαλόκαιρο.

τρκ

The post Η «Οδύσσεια» του Νόλαν… σκοντάφτει στις διακοπές appeared first on trikalaidees.gr | Τρίκαλα ΙΔΕΕΣ.

- Post Down -

Comments are closed.