- Advertisement -

Ραφήνα: Μυστήριο με τον θάνατο 30χρονου που βρέθηκε νεκρός έξω από κατάστημα

Ραφήνα: Μυστήριο με τον θάνατο 30χρονου που βρέθηκε νεκρός έξω από κατάστημα
2

- Advertisement -

Νεκρός εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής ένας άνδρας περίπου 30 ετών στη Ραφήνα, με τις αστυνομικές Αρχές να διερευνούν τις συνθήκες θανάτου του.

Ο άνδρας βρέθηκε περίπου στις 08:00, έξω από κατάστημα ζωοτροφών, στη συμβολή των οδών Δημοκρατίας και Φλέμινγκ. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, ενώ κλήθηκε και ιατροδικαστής για να πραγματοποιήσει αυτοψία.

Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, ο άνδρας δεν έφερε εμφανή τραύματα. Το στοιχείο αυτό εξετάζεται από τις αρμόδιες Αρχές, χωρίς να μπορεί προς το παρόν να εξαχθεί ασφαλές συμπέρασμα για τα αίτια του θανάτου του.

Την προανάκριση έχει αναλάβει το αρμόδιο Τμήμα Ασφαλείας, ενώ καθοριστικά για τη διαλεύκανση της υπόθεσης αναμένονται τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, που θα συμβάλουν στον προσδιορισμό των αιτιών θανάτου.

- Post Down -

Comments are closed.