- Advertisement -

Ηράκλειο: Χειροπέδες σε 26χρονο που συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να βάζει φωτιά

Ηράκλειο: Χειροπέδες σε 26χρονο που συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να βάζει φωτιά
2

- Advertisement -

Ένας 26χρονος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στο Ηράκλειο της Κρήτης, όταν επιχείρησε να προκαλέσει φωτιά σε μικρό αλσύλλιο της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, ο 26χρονος Αιγύπτιος έγινε αντιληπτός την ώρα που προσπαθούσε να ανάψει φωτιά από άτομο που βρισκόταν κοντά στο σημείο. Ο αυτόπτης μάρτυρας τον είδε να κινείται ύποπτα και ειδοποίησε τις αρχές, οι οποίες έφτασαν άμεσα και του πέρασαν χειροπέδες.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο άνδρας φέρεται να προσπάθησε να βάλει φωτιά δύο φορές. Η πρώτη απόπειρα απέτυχε, ωστόσο στη δεύτερη εκδηλώθηκε μικρής έκτασης φωτιά σε χώρο με καλάμια, η οποία εντοπίστηκε γρήγορα και κατασβέστηκε προτού πάρει διαστάσεις.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής προς Σάββατο, 18 Ιουλίου 2026, έπειτα από άμεση κινητοποίηση του Ανακριτικού Κλιμακίου Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΑΚΑΕΕ) Ηρακλείου.

Ο 26χρονος οδηγήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, 18 Ιουλίου 2026, στο Αυτόφωρο για τα περαιτέρω.

- Post Down -

Comments are closed.