- Advertisement -

Τα 5 στιλάτα prints που βλέπουμε παντού αυτήν την άνοιξη

2

- Advertisement -


Τα prints που φέτος την άνοιξη θα είναι ιδιαίτερα δημοφιλή προτείνουν ενδιαφέροντα looks που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα, παρά το γεγονός ότι τα έχουμε ξαναδεί σε περασμένες σεζόν.

Η άνοιξη φέρνει μαζί της και νέα trends, μεταξύ των οποίων τα prints έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο λόγος; Είναι τάσεις που έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν, ωστόσο φέτος επιστρέφουν πιο επίκαιρα και ανανεωμένα, για να προσφέρουν στις πιστές fashion lovers επιλογές που θα αναβαθμίσουν το ντύσιμό τους.

Από το πιο τολμηρό λεοπάρ και στο πάντα κλασικό και ρομαντικό φλοράλ έως το κλασικό καρό, πιο εναλλακτικό psychedelic και τα σχέδια εμπνευσμένα από το ανδρικό ντύσιμο, τα μοτίβα που θα δούμε να κυριαρχούν φέτος ανταποκρίνονται σε κάθε γούστο.

5 prints που θα δούμε να κυριαρχούν φέτος στις τάσεις:

Λεοπάρ

Η Helle Hestehave και η Rikke Baumgarten, δημιουργικές διευθύντριες του Baum und Pferdgarten, τονίζουν ότι η λεοπάρ μανία θα είναι ιδιαίτερα αισθητή και φέτος την άνοιξη, ίσως να γίνει και ακόμα πιο έντονη. Επιπλέον, οι λάτρεις του vintage αναμένουν ότι το λεοπάρ φέτος θα αποκτήσει και μια vintage πινελιά -φανταστείτε τα slip dresses της δεκαετίας του ’90, που λάτρευε η Σίντι Κρόφορντ, κάτι στο οποίο συμφωνούν οι Emily Current και Meritt Elliott, ιδρύτριες του brand The Great. Οι σχεδιάστριες τονίζουν ότι χρειάζεται το σωστό styling για να δείχνει επίκαιρο, οπότε προσθέστε ένα ζευγάρι λευκά sneakers για ένα stylish & casual look.

Φλοράλ

Όσο και να μη θέλει να το ακούει η Μιράντα Πρίσλεϊ του «Ο διάβολος φορούσε Prada», τα φλοράλ είναι πάντα επίκαιρα την άνοιξη. Βέβαια, αν έβλεπε τα νέα σχέδια των φετινών συλλογών, ίσως και να άλλαζε γνώμη. Η συνιδρύτρια της Farm Rio, Katia Barros, λέει ότι φέτος θα δούμε ρομαντικές και θηλυκές βερσιόν του διαχρονικού print. «Μιλάμε για λουλούδια σε λευκό φόντο και μια μαγευτική συγχώνευση του ροζ και του πράσινου», εξηγεί η ίδια, προσθέτοντας ότι τα βολάν, τα statement μανίκια και οι λεπτοί γιακάδες θα είναι οι λεπτομέρειες που θα εμπλουτίζουν τα φλοράλ κομμάτια της άνοιξης.

Καρό

Ο σχεδιαστής Tyler McGillivary, ο οποίος είναι γνωστός για τα τολμηρά μοτίβα του, λέει ότι το fashion κοινό έχει αδυναμία σε prints που ξυπνούν αναμνήσεις από το παρελθόν και αποπνέουν μια ρετρό γοητεία. Η Kyla Flax, επικεφαλής του τμήματος styling στην online μπουτίκ Anthropologie, μαντεύει ότι φέτος το καρό θα έχει την τιμητική του. Το gingham καταφτάνει αυτήν την άνοιξη και προτείνει ρομαντικά looks με cottagecore αισθητική, ενώ θα το δούμε και σε πολλά κομμάτια εμπνευσμένα από τα ‘90s, όπως τα capri παντελόνια και τα halter neck tops. Τολμήστε και το full καρό look, με λευκά mules.

Psychedelic

Ένα print που επίσης παραπέμπει σε άλλη εποχή, και περισσότερο στα ‘00s και τα late ‘90s είναι το psychedelic. Από τη μια διαχρονικό και από την άλλη πάντα επίκαιρο, είναι ό,τι πρέπει για στιλάτα looks με ενδιαφέρον και μπορείτε να το υιοθετήσετε με στενές φούστες και strapless tops. Πέρα από την άνοιξη, τα κομμάτια με ψυχεδελικό μοτίβο είναι ιδανικά και για το καλοκαίρι, είτε σε μοδάτα μαγιό ή σε beachwear, όπως καπέλα και πετσέτες.

Ρίγες

Ήδη από την περσινή άνοιξη είδαμε τις ρίγες να αποτελούν hot trend, με την τάση να συνεχίζεται και τον χειμώνα σε κοστούμια, αλλά και με την τάση των rugby shirts που έκαναν θραύση στο street style -χαρακτηριστικά το είδαμε στις Χέιλι Μπίμπερ, Τέιλορ Σουίφτ και άλλες σταρ. Φέτος το menswear inspired trend επιστρέφει. Οι ανδρικές ρίγες, λοιπόν, κυριαρχούν και αυτήν την άνοιξη, είτε σε πουκάμισα και shirt dresses είτε σε αθλητικού τύπου μπλούζες, που επίσης παραπέμπουν στην Y2K νοσταλγία που καλά κρατεί.

The post Τα 5 στιλάτα prints που βλέπουμε παντού αυτήν την άνοιξη appeared first on trikalaidees.gr | Τρίκαλα ΙΔΕΕΣ.

- Post Down -

Comments are closed.