- Advertisement -

ΣΥΡΙΖΑ

3

- Advertisement -

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος ενημέρωσε τους τηλεθεατές ότι άκουσε από το στόμα του Κασσελάκη πως δεν ανήκει πλέον στον ΣΥΡΙΖΑ. Υπό άλλες συνθήκες ίσως έγραφε θετικά το γεγονός πως εξοστρακίστηκε ένας άνθρωπος ο οποίος βρέθηκε στη Βουλή επειδή προηγουμένως έγινε τηλεαστέρας της αμεσοδημοκρατίας υποστηρίζοντας τον διαχωρισμό καλής και κακής βίας. Υπό τον αρχηγό που ενσαρκώνει έναν πιο γλυκερό απλά αντισυστημισμό, όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει αφήσει πίσω τίποτα ουσιαστικό απ’ τον παλιό, κακό, εαυτό του.

Αγνοια

Η Νέα Αριστερά του Αλέξη Χαρίτση διαπίστωσε ότι όποτε μιλά για το πρόγραμμά του ο Κασσελάκης «αποκαλύπτεται η βαθιά άγνοιά του» επειδή ο συριζαίος πρόεδρος δήλωσε πως οι δημόσιες δαπάνες για την Υγεία πρέπει να είναι τουλάχιστον 5% του ΑΕΠ, ενώ επί ΝΔ βρίσκονται στο 5,7%. Δίκιο έχουν οι πρώην σύντροφοι γιατί κανείς δεν κατάλαβε ότι εννοούσε 5% παραπάνω, όπως υποστήριξε μετά. Αλλά ως γνωστόν χάρη στην άγνοια ταυτίζεται με τον μέσο αντισυστημικό ψηφοφόρο.

Βίντεο

Τώρα που ολοένα και περισσότεροι πολιτικοί εξοικειώνονται με το TikTok, ο Κωστής Χατζηδάκης επιχειρεί να ακολουθήσει τη μόδα του σοβαρού βίντεο με χιουμοριστικές πινελιές. Ετσι, έκανε ένα για τη μείωση των προμηθειών στις συναλλαγές μέσω POS το οποίο έκλεισε με backstage για τα φώτα, τη γραβάτα και τους συνεργάτες που τον βασανίζουν. Το πρόβλημα είναι πως το effect τέτοιων παρεμβάσεων διαρκεί λιγότερο κι από εκείνο των αναρτήσεων στα υπόλοιπα σόσιαλ μίντια. Γιατί το κοινό αυτής της πλατφόρμας βαριέται γρήγορα.

Βία

Μετά την επίθεση του πρώην «Σπαρτιάτη» στον βουλευτή του, ο Κυριάκος Βελόπουλος αναφώνησε πως είναι «αδιανόητο, μειράκια του βίου της πολιτικής, να συμπεριφέρονται με βία» και παρατήρησε ότι ο άνθρωπος διαφέρει από τα ζώα «στο μυαλό, την κρίση και τη λογική». Σύμφωνοι. Τότε γιατί προειδοποίησε μέλη της γαλάζιας ΚΟ να μην πάνε στις εκκλησίες επειδή ψήφισαν τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών; Το ποίμνιο το οποίο θέλει να εκπροσωπήσει αντιδρά σαν τον πολιτικό του αντίπαλο που οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ;

- Post Down -

Comments are closed.