- Advertisement -

Οχάιο: Απειλές για βόμβες σε εκλογικό τμήμα και σε σχολεία – Εκκενώθηκαν κτίρια

Οχάιο: Απειλές για βόμβες σε εκλογικό τμήμα και σε σχολεία – Εκκενώθηκαν κτίρια
1

- Advertisement -

Λίγο πριν από τις 10:30 το πρωί (τοπική ώρα), η αστυνομία ενημερώθηκε για απειλή στο δημοτικό σχολείο Beverley. Περίπου δέκα λεπτά αργότερα, ακολούθησε δεύτερο τηλεφώνημα για απειλή σε χώρο όπου πραγματοποιούνταν εκδήλωση για εκπαιδευτικούς. Και τα δύο κτίρια εκκενώθηκαν προληπτικά.

Στις έρευνες συμμετείχαν ειδική μονάδα εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών, καθώς και αστυνομικοί σκύλοι εκπαιδευμένοι στον εντοπισμό εκρηκτικών. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν οι δύο απειλές συνδέονται μεταξύ τους.

Επίσης, τηλεφωνήματα δέχθηκαν δύο σχολεία στην κοντινή πόλη Μπόουλινγκ Γκριν, τα οποία επίσης εκκενώθηκαν.
Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για κακόβουλες φάρσες, με στόχο την κινητοποίηση της αστυνομίας και την αποστολή ισχυρών δυνάμεων στα συγκεκριμένα σημεία.

- Post Down -

Comments are closed.