- Advertisement -

Μοντέλα

3

- Advertisement -

«Και να βοηθάει (σ.σ. στην προεκλογική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ), από εμένα δεν υιοθετείται. Δεν πρέπει να αντιγράφουμε λαϊκίστικα μοντέλα που έχει υιοθετήσει η ΝΔ και άλλοι στο παρελθόν» είπε ο Χρήστος Σπίρτζης σχολιάζοντας τη δήλωση του προέδρου του για «υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά». Αν είχαν την παραμικρή αίσθηση αυτοσαρκασμού οι συριζαίοι, θα παραδέχονταν ότι η ζωή φρόντισε να τους διδάξει μέσω των βίντεο της νέας τους ηγεσίας πόσο λαϊκιστές υπήρξαν πριν κολλήσουν κάτω από το 17%.

Χαρακτηρισμοί

Ο πρώην αναπληρωτής γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βασιλειάδης επανέλαβε αρκετές φορές ον κάμερα ότι εκείνος δεν θα χρησιμοποιούσε τους χαρακτηρισμούς που διάλεξε ο αρχηγός του. Προσπαθεί, σημείωσε, να αποφεύγει τις λεκτικές ακρότητες επειδή «δεν βοηθάνε γενικά τη δημοκρατία». Πάντως, να επικαλείται τέτοια επιχειρήματα κατά της τοξικότητας ένα στέλεχος της πρώτη φορά Αριστεράς είναι σαν να διατείνεται ένας υπερορθόδοξος Εβραίος πως τρώει πού και πού κάτι το οποίο δεν είναι κοσέρ.

Επώνυμοι

«Σημερα το πρωι στην Κισσαμο και στις Βουκολιες….Με τον κοσμο… και την αδολη αγαπη του….Μονο με αυτους, για αυτους και για παντα…

Γιατι με καποιους επωνυμους ειδα πως διαβαινουν το Ρουβικωνα και προσκυνουν….Ο λαος θα αποφασισει !!» έγραψε έτσι, χωρίς κανέναν τόνο, ο Παύλος Πολάκης στο Facebook πάνω από φωτογραφίες του που ανέβασε. Οι «επώνυμοι» που τον έχουν τσαντίσει είναι ο εξής ένας: ο χανιώτης προεδρικός εξάδελφος, ο οποίος θα μπορούσε να του πάρει την έδρα. Η μεντοροκτονία είναι θέμα χρόνου, μάλλον.

Θέμα

Ο Νίκος Παπανδρέου δήλωσε στα ερτζιανά πως αν το κόμμα του βγει τρίτο, θα έχουν θέμα. Εσπευσε, βέβαια, να εξηγήσει ότι δεν θα έχουν θέμα ηγεσίας, όμως θα πρέπει «να γίνει ένας διάλογος μέσα στο ΠΑΣΟΚ, τι πήγε λάθος». Δεν ξέρω πώς άκουσαν οι υπόλοιποι στην Κεντροαριστερά την επισήμανσή του, αλλά εμένα δεν μου φάνηκε και τόσο πειστική η επεξήγησή του. Ηταν σαν να λέει «πρόεδρέ μου, δεν είναι αυτό που νομίζεις».

- Post Down -

Comments are closed.