- Advertisement -

Zendaya και John Galliano οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού

3

- Advertisement -

Τουαλέτες haute couture κατασκευασμένες από χειροποίητες δαντέλες, μετάξια, ταφτάδες, μουσελίνες, περίτεχνες διαφάνειες που έδιναν αυτόν τον «απαραίτητο» τόνο του αισθησιασμού στις καλλίγραμμες προσκεκλημένες. Το Met Gala, το οποίο πραγματοποιείται κάθε χρόνο τέτοια εποχή σε ένα από τα σημαντικότερα μουσεία του κόσμου, το περίφημο Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης, τράβηξε το παγκόσμιο ενδιαφέρον. Ολοι οι super stars του διεθνούς κινηματογράφου, οι μεγαλοπαραγωγοί, οι άνθρωποι της μόδας (κυρίως αυτοί) ήταν εκεί, σε ένα πραγματικά φαντασμαγορικό gala. Τίτλος της μεγαλειώδους εκδήλωσης «The Garden of Time», δανεισμένος από το ομώνυμο διήγημα του J.C. Ballard.

Παρουσιαστές η Τζένιφερ Λόπεζ, η Zendaya, ο Κρις Χέμσγουορθ (σχολιάστηκε το πόσο υπερβολικά «γυμνασμένος» ήταν) και ο Bad Bunny. Η Zendaya ήταν κυρίαρχη του παιχνιδιού, το απόλυτο fashion icon με Maison Margiela by John Galliano. Κουκλάρα η Τζένιφερ με Schiaparelli. Η Σακίρα έλαμψε στα κόκκινα ενώ η Πενέλοπε Κρουζ επέλεξε και πάλι Chanel. Η Ιρίνα Σάικ στα ασημί, η Εμιλι Ραταϊκόφσκι, η Τζίτζι Χαντίντ υπέρκομψες και άκρως εντυπωσιακές, όπως αρμόζει στα top models. Η Αννα Γουίντουρ της αμερικανικής «Vogue»… ασπρόμαυρη και λουλουδιστή με custom made Loewe, η Κιμ Καρντάσιαν με ένα «ασημένιο λαμπερό σύννεφο» πάνω στο χυμώδες σώμα της από τον οίκο Maison Margiela που φέρει την υπογραφή του John Galliano.

Ενώ φόρεμα της δικής μας Mary Katrantzou, η οποία έχει αναλάβει πλέον creative director για τα αξεσουάρ του οίκου Bvlgari, περιλαμβάνεται στην έκθεση του Metropolitan Museum με τίτλο «Sleeping Beauties».

- Post Down -

Comments are closed.