- Advertisement -

Nicolas Cage: «Το MCU έχει γίνει ένα καλοχρηματοδοτούμενο WWE» – Η κριτική του στις ταινίες της Marvel

Nicolas Cage: «Το MCU έχει γίνει ένα καλοχρηματοδοτούμενο WWE» – Η κριτική του στις ταινίες της Marvel
42

- Advertisement -

Ο Nicolas Cage εξέφρασε ανοιχτά τη δυσαρέσκειά του για την πορεία που έχουν πάρει οι ταινίες βασισμένες σε κόμικ, σχολιάζοντας πως το Marvel Cinematic Universe έχει μετατραπεί σε «καλοχρηματοδοτούμενο και εξιδανικευμένο WWE», γεμάτο με «κατά τα άλλα ευφυείς, εξαιρετικά ταλαντούχους ηθοποιούς».

Ο γνωστός ηθοποιός, που δηλώνει φανατικός των κόμικ, ρωτήθηκε στη σκηνή του Fan Expo Dallas για το κύμα υπερηρωικών ταινιών που κυριαρχεί στη βιομηχανία εδώ και δεκαετίες.

Ο Cage ανέφερε: «Ξεκίνησε, κατά τη γνώμη μου, υπέροχα. Κάποιες από τις πρώτες ιστορίες της Marvel ήταν εξαιρετικές, με τον τρόπο που συνέδεαν τα νήματα και παρουσίαζαν διαφορετικούς χαρακτήρες και τα backstories τους». Ωστόσο, πρόσθεσε: «Τον τελευταίο καιρό—και το λέω με αγάπη—όταν βλέπω αυτούς τους 50άρηδες, κατά τα άλλα ευφυείς, εξαιρετικά ταλαντούχους ηθοποιούς να φορούν γελοίες στολές και να ετοιμάζονται για μάχη… δύσκολα δεν μου έρχεται στο μυαλό ότι το MCU γίνεται ένα καλοχρηματοδοτούμενο και εξιδανικευμένο WWE».

Η τοποθέτησή του προκάλεσε γέλια στο κοινό. Ο Cage ξεχώρισε τη νέα του συμμετοχή στη σειρά της Prime Video «Spider-Noir», τονίζοντας πως διαφέρει από τις συνηθισμένες υπερηρωικές παραγωγές.

«Ένα από τα στοιχεία που μου άρεσαν στο ‘Spider-Noir’ ήταν ότι δεν επικεντρωνόταν στη μάχη. Ήταν μια ντετέκτιβ ιστορία, υπήρχε μυστήριο», σημείωσε ο ηθοποιός. «Θα ήθελα να επιστρέψουν στην αφήγηση ιστοριών και όχι απλώς να πηγαίνουν κατευθείαν στη σκηνή πάλης».

Εκτός από τον ρόλο του ως ντετέκτιβ Spider-Man στο «Spider-Noir», ο Cage έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές μεταφορές κόμικ, όπως τα δύο φιλμ «Ghost Rider», το «Kick-Ass» και το «Spider-Man: Into the Spider-Verse». Το 2005, μάλιστα, έδωσε στον γιο του το όνομα Kal-El, το αληθινό όνομα του Superman στη DC Comics.

Ο Cage θα εμφανιστεί προσεχώς ως John Madden στο «Madden» της Prime Video, μια βιογραφική ταινία για τη θρυλική μορφή του NFL, σε σκηνοθεσία David O. Russell, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.

- Post Down -

Comments are closed.