- Advertisement -

Κρεμλίνο: Λυπηρό που οι ΗΠΑ συνεχίζουν να συνδέουν την οικονομική συνεργασία με τον τερματισμό του πολέμου

Κρεμλίνο: Λυπηρό που οι ΗΠΑ συνεχίζουν να συνδέουν την οικονομική συνεργασία με τον τερματισμό του πολέμου
43

- Advertisement -

Η Ρωσία και οι Ηνωμένες Πολιτείες θα μπορούσαν ήδη να συνεργάζονται σε έργα αμοιβαίου οικονομικού οφέλους, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

Επίσης, το Κρεμλίνο εξέφρασε τη λύπη του για το γεγονός ότι η Ουάσιγκτον συνδέει την πρόοδο σε τέτοιες πρωτοβουλίες με την επίλυση της σύγκρουσης στην Ουκρανία.

Τη συγκεκριμένη θέση διατύπωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, σχολιάζοντας τις πρόσφατες συνομιλίες που είχε στις Ηνωμένες Πολιτείες ο απεσταλμένος του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, Κιρίλ Ντμίτριεφ.

Ο Πεσκόφ ανέφερε ότι ο Ντμίτριεφ ενημέρωσε τον Πούτιν για το αποτέλεσμα των επαφών του με Αμερικανούς αξιωματούχους. Τόνισε επίσης ότι ο διάλογος μεταξύ Μόσχας και Ουάσιγκτον συνεχίζεται.

- Post Down -

Comments are closed.