- Advertisement -

Είχαν στήσει ακόμη και σκηνές με… φωτοβολταϊκά και φιάλες υγραερίου σε δύο παραλίες στη Σιθωνία Χαλκιδικής (φωτό)

Είχαν στήσει ακόμη και σκηνές με… φωτοβολταϊκά και φιάλες υγραερίου σε δύο παραλίες στη Σιθωνία Χαλκιδικής (φωτό)
4

- Advertisement -

Οργανωμένη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στις παραλίες Κριαρίτσι και Αρετές της Δημοτικής Ενότητας Τορώνης στη Σιθωνία Χαλκιδικής, με τη συμμετοχή και της Ελληνικής Αστυνομίας, με στόχο την απομάκρυνση αυθαίρετων κατασκηνώσεων και εγκαταστάσεων που είχαν δημιουργηθεί στον αιγιαλό.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, όπως αναφέρει το halkidikifocus.gr, απομακρύνθηκαν σκηνές, αυτοσχέδιες κατασκευές και λοιπός εξοπλισμός που είχαν τοποθετηθεί παράνομα στον χώρο. Εντοπίστηκαν επίσης φιάλες υγραερίου και άλλα υλικά, τα οποία δημιουργούσαν πρόσθετους κινδύνους για την ασφάλεια των πολιτών και το φυσικό περιβάλλον.

Ο Δήμος Σιθωνίας σε ανακοίνωση του επισημαίνει, ότι «οι παραλίες της Σιθωνίας ανήκουν σε όλους. Η ελεύθερη πρόσβαση, η ασφάλεια, η καθαριότητα και ο σεβασμός στο φυσικό περιβάλλον αποτελούν αδιαπραγμάτευτες προτεραιότητες. Οι έλεγχοι και οι επιχειρήσεις απομάκρυνσης αυθαίρετων κατασκηνώσεων θα συνεχιστούν, όπου απαιτείται, σε όλο τον Δήμο Σιθωνίας». 

- Post Down -

Comments are closed.