- Advertisement -

Υπό κράτηση ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ για νέες κατηγορίες

5

- Advertisement -

Νέους μπελάδες με τον γαλλικό νόμο βρήκε ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ. Ο 75χρονος ηθοποιός τέθηκε χθες υπό κράτηση στην έδρα της δικαστικής αστυνομίας του Παρισιού, ύστερα από κατηγορίες δύο γυναικών εναντίον του για σεξουαλική επίθεση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του τηλεοπτικού δικτύου BFM TV, ο Ντεπαρντιέ φέρεται να επιτέθηκε σε μια 53χρονη διακοσμήτρια που εργαζόταν στα γυρίσματα της ταινίας «Les volets verts» του Ζαν Μπεκέρ το 2021, με πρωταγωνιστή τον ίδιο.

Οπως ανέφερε η γυναίκα, μια μέρα που εκείνη καθόταν στον διάδρομο, ο ηθοποιός τη γράπωσε με τα πόδια του, την έκλεισε μέσα στους μηρούς του και άρχισε να την αγγίζει στη μέση, στο στήθος και στα οπίσθια ενώ της μιλούσε πρόστυχα. Το συμβάν φέρεται να έληξε έπειτα από παρέμβαση τρίτων, οπότε ο Ντεπαρντιέ άφησε τη γυναίκα να φύγει. Υστερα από αίτημα των υπευθύνων του γυρίσματος, ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη από τη διακοσμήτρια χωρίς να έχει μετανιώσει για τις πράξεις του, αφού χρησιμοποίησε τη φράση «σου ζητώ συγγνώμη, επειδή έπρεπε να ζητήσω συγγνώμη». Ακόμα, καθ’ όλη τη διάρκεια της παραγωγής συνέχισε να της μιλάει χυδαία.

Η δεύτερη γυναίκα που προχώρησε σε καταγγελία εναντίον του Ντεπαρντιέ είναι μια 34χρονη βοηθός παραγωγής που ανέφερε ότι δέχθηκε επίθεση από εκείνον πριν από τα γυρίσματα της ταινίας «Le magician et les siamois» του Ζαν Πιερ Μοκί το 2014. Το περιστατικό, σύμφωνα με τις αναφορές της γυναίκας, έλαβε χώρα στην κατοικία του ηθοποιού στο Παρίσι, όπου συναντήθηκαν με άλλους συνεργάτες για να συζητήσουν για την ταινία. Οταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα, ο Ντεπαρντιέ φέρεται να συνέχισε να την παρενοχλεί σεξουαλικά, να της θωπεύει τα οπίσθια και να της μιλάει προκλητικά.

Αυτές, βέβαια, δεν είναι οι πρώτες κατηγορίες εναντίον του Ντεπαρντιέ για σεξουαλικές επιθέσεις. Το 2020 η ηθοποιός Σαρλότ Αρνούλ τον κατήγγειλε για βιασμό δύο χρόνια νωρίτερα. Τον περασμένο Οκτώβριο, ο πρωταγωνιστής με ανοιχτή επιστολή του στην εφημερίδα «Le Figaro» αρνήθηκε όλες τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας στο παρελθόν.

- Post Down -

Comments are closed.