- Advertisement -
Με τη μουσική εκδήλωση «Ένα Φεγγάρι για την Έλλη» υποδέχεται το Μουσείο Τσιτσάνη την αυγουστιάτικη πανσέληνο, την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2026, στις 21:00.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Δίδυμο Οθωμανικό Λουτρό – αυλή του Μουσείου Τσιτσάνη, με ελεύθερη είσοδο.
Στη σκηνή θα βρεθούν η Σοφία Αβραμίδου και η Ντίνα Γιακουμάκου, με τη συνοδεία της Ορχήστρας των Τρικάλων και ενορχηστρώσεις του Σάκη Κοντονικόλα.
Το πρόγραμμα, διάρκειας περίπου δύο ωρών, περιλαμβάνει τραγούδια Ελλήνων δημιουργών, μεταξύ άλλων των Σταύρου Ξαρχάκου, Δήμου Μούτση και Μίκη Θεοδωράκη, με κεντρικό άξονα το φεγγάρι, τον έρωτα, τον πόθο και την προσμονή.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων του Υπουργείου Πολιτισμού για την πανσέληνο, με συνεργασία του Μουσείου Τσιτσάνη, της Εφορείας Αρχαιοτήτων Τρικάλων και του Δήμου Τρικκαίων, και με την υποστήριξη της Σοφίας Διβάνη.
Comments are closed.