- Advertisement -

Το «αντίο» του Ελεύθερα στον Καριέρε: Όταν ανταμώσουμε θα τραγουδήσουμε το τραγούδι που αφήσαμε στη μέση

Το «αντίο» του Ελεύθερα στον Καριέρε: Όταν ανταμώσουμε θα τραγουδήσουμε το τραγούδι που αφήσαμε στη μέση
2

- Advertisement -

Σπαρακτικό ήταν το τελευταίο «αντίο» του Γιώργου Ελεύθερα στον αγαπημένο του φίλο, Λορέντο Καριέρε. Ο μουσικός αποχαιρέτησε τον Λορέντζο μέσα από αναρτήσεις του στο Instagram, δίνοντας την υπόσχεση πως όταν ξανασυναντηθούν «εκεί ψηλά», θα τραγουδήσουν ξανά το τραγούδι που είχαν αφήσει στη μέση.

Ο Γιώργος Ελεύθερας μοιράστηκε τρεις αναρτήσεις στα social media για τον θάνατο του φίλου και συνεργάτη του. Στην πρώτη δημοσίευσε στιγμιότυπο από κοινό τους videoclip, γράφοντας: «Lory καλό ταξίδι εκεί ψηλά. Τι όμορφες στιγμές περάσαμε αναλλοίωτες στον χρόνο, απίστευτες. Θα σε αγαπάμε για πάντα».

Στη δεύτερη ανάρτηση σημείωσε: «Όταν θα ξανά ανταμώσουμε εκεί ψηλά. Θα τραγουδήσουμε ξανά εκείνο το τραγούδι που σου άρεσε πολύ και το αφήσαμε στην μέση. Νίκος, Γιώργος, Λορέντζο, Φίλοι για Πάντα».

Η τρίτη ανάρτηση ήταν πιο λιτή, με τον μουσικό να ανεβάζει απλώς μια φωτογραφία από τους Φίλους για Πάντα, το συγκρότημα που είχαν δημιουργήσει μαζί.

Ο Λορέντζο Καριέρε έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη, ύστερα από σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. Ο πρώην παίκτης του «Bar» είχε συνδεθεί στενά, τόσο φιλικά όσο και καλλιτεχνικά, με τον Γιώργο Ελεύθερα, με τον οποίο γνωρίστηκε μέσα από το ριάλιτι. Μαζί με τον Νίκο Ελεύθερα δημιούργησαν το συγκρότημα «Φίλοι για Πάντα», αφήνοντας το δικό τους στίγμα στη μουσική σκηνή.

- Post Down -

Comments are closed.