- Advertisement -

Τα «γραμμάτια» που ξεπληρώθηκαν

4

- Advertisement -

Μια πρόκριση που έμεινε στην ιστορία. Οσοι έπαιξαν μαζί με τον Μεντιλίμπαρ πέρασαν στην ποδοσφαιρική αθανασία του πειραϊκού συλλόγου. «Είναι πραγματικά τόσο μεγάλη επιτυχία. Ηταν για όλα αυτά τα χαμένα παιχνίδια του Ολυμπιακού στην Ευρώπη στο 90′. Για τον αποκλεισμό από τους ομίλους από τον Τζέραρντ. Για το Ριαθόρ στο 90′, για τον αποκλεισμό από τη Γιουβέντους εννοείται, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς. Ολα αυτά τα παιχνίδια ήρθαν μαζεμένα εδώ και πραγματικά χάρηκα πολύ και νιώθω τυχερός που ανήκω στη γενιά που έφτασε στους «4». Ο κόσμος πραγματικά έγινε τόσο χαρούμενος. Η ευρωπαϊκή επιτυχία είναι κάτι διαφορετικό. Δίψαγε η ομάδα για αυτό το μεγάλο βήμα και επιτέλους είμαστε εδώ», δήλωσε ο Γιώργος Μασούρας. «Μιας και έχουμε φτάσει μέχρι εδώ, θέλουμε να πάμε στον τελικό. Με όλο τον σεβασμό στην Αστον Βίλα ξέρουμε πως είναι μία πάρα πολύ δυνατή ομάδα. Ομως εμείς θα πάμε για όλα, να τα δώσουμε όλα με όλες μας τις δυνάμεις κι ελπίζουμε να πάμε στον τελικό», επεσήμανε από την πλευρά του ο Χοσέ Μεντιλίμπαρ που πέρυσι κατέκτησε το Γιουρόπα με τη Σεβίλλη και κάνει αντίστοιχα όνειρα για φέτος με τον Ολυμπιακό.

O κάτοχος τριών ευρωπαϊκών τροπαίων, Βιθέντε Ιμπόρα έδωσε την αύρα του στην ομάδα του Πειραιά, ενώ τόνισε: «Θα ήθελα πρώτα να δώσω συγχαρητήρια σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και βοήθησα την ομάδα να δίνει τέτοιου είδους παιχνίδια. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ήταν μία δύσκολη σεζόν για εμένα, δύσκολες εβδομάδες, δύσκολοι μήνες, αλλά πάντα προσπαθούσα να δουλεύω αθόρυβα και είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα. Μπορούμε να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε».

Την απόθεωση φυσικά γνώρισαν οι παίκτες του Ολυμπιακού κατά την άφιξή τους στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μετά την επική πρόκριση.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΙΑΣ

- Post Down -

Comments are closed.