- Advertisement -

Τέμπη: Αναβολή επ’ αόριστον για τη δίκη του ελεγκτή της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας

Τέμπη: Αναβολή επ’ αόριστον για τη δίκη του ελεγκτή της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας
2

- Advertisement -

Σε επ’ αόριστον αναβολή οδηγήθηκε η δίκη του ελεγκτή της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας που βρίσκεται στο εδώλιο για παράβαση καθήκοντος για το πόρισμά του σχετικά με την εκτέλεση της Σύμβασης 717. Το δικαστήριο οδήγησε στην απόφαση αυτή μετά από αρκετές συνεδριάσεις προκειμένου να περαιωθούν οι δικογραφίες που αφορούν τη σύμβαση 717 και εκκρεμούν στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία.

Πρόταση υπέρ της αναβολής της δίκης διατύπωσε η εισαγγελέας της έδρας εξαιτίας της εκκρεμότητας που υπάρχει με τη δικογραφία της σύμβασης 717 που χειρίζεται η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, για την οποία το δικαστήριο είχε ζητήσει πιστοποιητικό πορείας στην προηγούμενη συνεδρίαση. «Προτείνω την αναβολή της παρούσας δίκης μέχρι την περάτωση της ανάκρισης της δικογραφίας και την έκδοση αμετάκλητης απόφασης για την υπόθεση 717» είπε η εισαγγελέας.

Οι περισσότεροι από τους δικηγόρους των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών συντάχθηκαν με την εισαγγελική πρόταση, ενώ κάποιοι υποστήριξαν πως δεν τίθεται λόγος αναβολής της δίκης, ενώ την πρόοδο της δίκης ζήτησαν οι συνήγοροι του κατηγορούμενου ελεγκτή.

- Post Down -

Comments are closed.