- Advertisement -

Παπαδοπούλου για Κωνσταντόπουλο: «Η συνέχεια θα δοθεί στη Δικαιοσύνη» – Η μαρτυρία και το βίντεο

Παπαδοπούλου για Κωνσταντόπουλο: «Η συνέχεια θα δοθεί στη Δικαιοσύνη» – Η μαρτυρία και το βίντεο
44

- Advertisement -

Νέα συνέχεια δίνεται στην αντιπαράθεση ανάμεσα στην Άννα Παπαδοπούλου και τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, μετά το επεισόδιο σε κοινή τηλεοπτική τους παρουσία.

Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.Α.Σ. ανακοίνωσε ότι προτίθεται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, υποστηρίζοντας πως ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επιχειρεί, με τη δική του δημόσια τοποθέτηση, να παρουσιάσει όσα η ίδια καταγγέλλει ως μια απλή πολιτική αντιπαράθεση.

«Δυστυχώς, ο κ. Κωνσταντόπουλος δεν μου αφήνει άλλη επιλογή από το να προσφύγω στη Δικαιοσύνη», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Υπάρχουν μάρτυρες» – Τι υποστηρίζει για τις κάμερες

Η Άννα Παπαδοπούλου επιμένει ότι η ένταση συνεχίστηκε και μετά το τέλος της τηλεοπτικής εκπομπής, καταγγέλλοντας πως ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος την εξύβρισε και κινήθηκε επανειλημμένα απειλητικά προς το μέρος της.

Όπως αναφέρει, στο περιστατικό ήταν παρών και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κτιστάκης, τον οποίο επικαλείται ως μάρτυρα.

«Μόνο που υπάρχουν μάρτυρες. Μεταξύ αυτών και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Κτιστάκης, ο οποίος ήταν παρών στο περιστατικό», σημειώνει.

Παράλληλα, υποστηρίζει ότι ζήτησε το υλικό από τις κάμερες του τηλεοπτικού σταθμού, αλλά ενημερώθηκε από τον κ. Βαθιώτη ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο βίντεο.

Στη δήλωσή της, η Άννα Παπαδοπούλου εξηγεί και τους λόγους για τους οποίους δεν αποδέχθηκε τη συγγνώμη που, σύμφωνα με τις δύο πλευρές, της απηύθυνε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

«Δεν αποδέχθηκα τη συγγνώμη σας γιατί σκέφτομαι όλες εκείνες τις γυναίκες που άκουσαν μια συγγνώμη το βράδυ και την επόμενη ημέρα βρέθηκαν αντιμέτωπες με την ίδια συμπεριφορά», τονίζει.

Η ίδια αναφέρεται επίσης στη στάση του ΠΑΣΟΚ και του προέδρου του, Νίκου Ανδρουλάκη, σημειώνοντας ότι η μέχρι τώρα σιωπή τους απέναντι στην καταγγελία της γεννά ερωτήματα.

Κλείνοντας τη δήλωσή της, διαμηνύει: «Δεν σας στοχοποιεί η καταγγελία μου. Σας εκθέτουν οι πράξεις σας. Η συνέχεια θα δοθεί στη Δικαιοσύνη. Ούτε βήμα πίσω».

Το χρονικό της αντιπαράθεσης

Η νέα δήλωση της Άννας Παπαδοπούλου έρχεται λίγες ώρες μετά την τηλεοπτική σύγκρουσή της με τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο στην εκπομπή «Χωρίς Χρώμα» του ART TV.

Η αντιπαράθεση ξεκίνησε με αφορμή την πολιτική διαδρομή της Άννας Παπαδοπούλου και την αποχώρησή της από το ΠΑΣΟΚ. Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος αμφισβήτησε την πολιτική της συνέπεια, υποστηρίζοντας ότι άλλαξε θέσεις μετά τη μετακίνησή της σε άλλο πολιτικό χώρο. Η συζήτηση εξελίχθηκε σε έντονο λεκτικό διαξιφισμό, με προσωπικές αιχμές και από τις δύο πλευρές.

Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.Α.Σ. κατήγγειλε στη συνέχεια ότι, εκτός τηλεοπτικού αέρα, ο πρώην βουλευτής την αποκάλεσε «σκουπίδι» και κινήθηκε δύο φορές απειλητικά προς το μέρος της.

Με την αρχική δημόσια τοποθέτησή της είχε ζητήσει από το ΠΑΣΟΚ να προχωρήσει στη διαγραφή του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου.

Τι απάντησε ο Κωνσταντόπουλος

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος αναγνώρισε ότι η τηλεοπτική αντιπαράθεση διεξήχθη σε οξείς τόνους, τους οποίους χαρακτήρισε λάθος του, σημειώνοντας ότι ζήτησε προσωπικά συγγνώμη από την Άννα Παπαδοπούλου.

Ωστόσο, υποστήριξε ότι εκείνη ήταν που του απηύθυνε πρώτη απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και απέδωσε τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας σε πολιτική σκοπιμότητα.

Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι δεν θα επιτρέψει να χρησιμοποιηθεί το περιστατικό για την εξυπηρέτηση πολιτικών επιδιώξεων της ΕΛ.Α.Σ.

- Post Down -

Comments are closed.