- Advertisement -

Μύκονος: 20χρονος χωρίς δίπλωμα και υπό την επήρεια αλκοόλ παρέσυρε πεζή και την εγκατέλειψε

Μύκονος: 20χρονος χωρίς δίπλωμα και υπό την επήρεια αλκοόλ παρέσυρε πεζή και την εγκατέλειψε
3

- Advertisement -

Δύο περιστατικά απασχόλησαν τις αστυνομικές Αρχές στη Μύκονο τις τελευταίες ημέρες, με δύο συλλήψεις για τροχαία παράβαση και ηχορύπανση.

Σύμφωνα με την αστυνομική ενημέρωση, όπως μετέδωσε και το Cyclades24, τις πρώτες πρωινές ώρες της 14ης Αυγούστου συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου ένας 20χρονος αλλοδαπός.

Ο νεαρός φέρεται να οδηγούσε Ι.Χ. αυτοκίνητο χωρίς άδεια ικανότητας οδήγησης και υπό την επήρεια αλκοόλ, όταν παρέσυρε πεζή και στη συνέχεια εγκατέλειψε το σημείο του ατυχήματος.

Σύλληψη 49χρονης για δυνατή μουσική

Παράλληλα, τις πρώτες πρωινές ώρες της 17ης Αυγούστου, συνελήφθη στη Μύκονο μία 49χρονη ημεδαπή, η οποία λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από το κατάστημα αναπαραγόταν μουσική σε ένταση πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Οι έλεγχοι των αστυνομικών Αρχών στα καταστήματα των Κυκλάδων συνεχίζονται με στόχο την τήρηση της νομοθεσίας και την αντιμετώπιση παραβάσεων που σχετίζονται με την ηχορύπανση.

- Post Down -

Comments are closed.