- Advertisement -

Μοτίβο

4

- Advertisement -

Ο Νίκος Καρανίκας θέλησε να καλωσορίσει τον Αρη Σπηλιωτόπουλο στον ΣΥΡΙΖΑ και να απαντήσει στις συντροφικές ενστάσεις. Αποφάνθηκε, λοιπόν, ότι «η πολιτική και κομματική τους καταγωγή δεν πρέπει να μας ταράζει γιατί φανερώνει πανικό ενός απολίτικου και φανατισμένου μοτίβου σκέψης, κάτι που δεν ταιριάζει στην Αριστερά». Μάλλον δεν του εξήγησαν πως το πρόβλημα δεν είναι πολιτικό, μια κι ο νέος συριζαίος αναλυτής έχει διακριθεί στη δημόσια σφαίρα όχι για τις απόψεις του αλλά για τις πόζες του στον φωτογραφικό φακό.

Εκστρατεία

Η Ελεονώρα Μελέτη, ψιθυρίζοντας για να μην ξυπνήσει τους υπόλοιπους στο σπίτι, απάντησε σε ερωτήσεις των ακολούθων της στα σόσιαλ μίντια. Ενας απ’ αυτούς τη ρώτησε αν θα τους πρήζει με τηλέφωνα και μηνύματα για να την ψηφίσουν. Τι του είπε; Πως δεν κάνει παραδοσιακή προεκλογική εκστρατεία γιατί δεν έχει τα μέσα, δεν θέλει να επενδύσει χρήματα και δεν έχει επιτελείο. Οπότε, θα χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η τακτική της ακούγεται προσγειωμένη αλλά προϋποθέτει πως κάποιος έχει κατακτήσει τη διασημότητα.

Πρωτομαγιά

Σύμφωνα με τον Παύλο Χρηστίδη, «δουλειές και μισθοί αξιοπρέπειας, οκτώ ώρες δουλειάς, οκτώ ώρες ψυχαγωγία, οκτώ ώρες ανάπαυση, εισόδημα που θα εξασφαλίζει μια άνετη ζωή. Αιτήματα που ήταν επίκαιρα πριν από έναν αιώνα, γίνονται και πάλι επίκαιρα λόγω της πολιτικής της κυβέρνησης που έχει διαλύσει όσα μέχρι πρόσφατα ήταν δεδομένα». Η δήλωσή του για την Εργατική Πρωτομαγιά θα μπορούσε άνετα να έχει γραφτεί κι από στέλεχος του Περισσού, πάντως.

Μετακινήσεις

«Είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό ζήτημα. Οταν το ανακοινώσατε με πήρε η Φον ντερ Λάιεν και μου είπε «τι γίνεται εκεί; Εχετε τέτοιες μετακινήσεις;»». Ετσι, χιουμοριστικά, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης σχολίασε τη μεταγραφή ενός πουλέν του νεοκαραμανλισμού – του Σπηλιωτόπουλου – στον ΣΥΡΙΖΑ. Εντάξει, η προσέγγιση δεν είναι λάθος. Αλλωστε, ό,τι έχει πάρει μέχρι τώρα η Κουμουνδούρου από την Κεντροδεξιά προέρχεται από τη βαθιά ΝΔ, αυτή που δεν κατάφερε ποτέ να αντιγράψει επιτυχημένα το αντίστοιχο ΠΑΣΟΚ.

- Post Down -

Comments are closed.