- Advertisement -

Κρουαζιέρα γυμνιστών θα σαλπάρει από τη Φλόριντα: Ιδού το κόστος και το δρομολόγιο

4

- Advertisement -

Η κρουαζιέρα «Big Nude Boat», η οποία επιτρέπει στους επιβάτες να είναι γυμνοί – ναι, ακόμη και στον μπουφέ – πρόκειται να αναχωρήσει από τη Φλόριντα το επόμενο έτος.

Η «11ήμερη περιπέτεια» στην Καραϊβική έχει οριστεί για τις δύο πρώτες εβδομάδες του Φεβρουαρίου με το πλοίο Norwegian Pearl, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Bare Necessities Tour & Travel.

«Η νέα κρουαζιέρα γυμνιστών της Bare Necessities είναι μια πριβέ κρουαζιέρα σε ιδιωτικό νησί», έγραψε η εταιρεία στην ιστοσελίδα της.

Μια ανεπανάληπτη εμπειρία με το Big Nude Boat

Το πλοίο που ξεκινά από το Μαϊάμι, περιλαμβάνει «μια αποκλειστική επίσκεψη σε ένα ειδυλλιακό ιδιωτικό νησί» στις Μπαχάμες, καθώς και μια άλλη μοναδική στάση κατά την επιστροφή στο λιμάνι του Μαϊάμι.

«Δύο ευκαιρίες για να απολαύσετε ένα νέο κομμάτι του Bare-adise, σε συνδυασμό με μια πανέμορφη επιλογή στάσεων σε νησιά της Ανατολικής Καραϊβικής, θα κάνουν αυτό το ταξίδι να μια ανεπανάληπτη εμπειρία με το Big Nude Boat», ανέφερε η ταξιδιωτική εταιρεία.

Ημερομηνίες και προορισμοί κρουαζιέρας Big Nude Boat: Το πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Μαϊάμι στις 3 Φεβρουαρίου και επιστρέφει στο ίδιο λιμάνι στις 14 Φεβρουαρίου.

View this post on Instagram

A post shared by CBS Mornings (@cbsmornings)

Το δρομολόγιο περιλαμβάνει στάσεις στις Μπαχάμες, το Πουέρτο Ρίκο, τον Άγιο Μαρτίνο, τη Δομινίκα, τη Μαρτινίκα και την Αγία Λουκία.

Πόσο κοστίζει η κρουαζιέρα με το Big Nude Boat

Οι τιμές για μια καμπίνα εσωτερικού χώρου ξεκινούν από 2.000 δολάρια ανά άτομο.

Οι τιμές φτάνουν μέχρι και τα 33.155 δολάρια για το κορυφαίο δωμάτιο του πλοίου: μια βίλα με τρεις κρεβατοκάμαρες.

Νόμοι της θάλασσας

Οι επισκέπτες καλούνται να ακουμπήσουν τα γυμνά τους οπίσθια στις πετσέτες που διατίθενται εν πλω σε περιοχές όπως το κατάστρωμα της πισίνας και η περιοχή του μπουφέ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα.

«Οι επιβάτες μπορούν εύκολα να ακολουθήσουν τον κανόνα μας για την εθιμοτυπία του γυμνισμού, τοποθετώντας πάντα μια πετσέτα πριν καθίσουν», αναφέρεται. «Θυμηθείτε να έχετε μαζί σας μαγιό- δεν είναι όλες οι εκδρομές προαιρετικές ως προς τα ρούχα».

*Mε πληροφορίες από: USA Today | Κεντρική φωτογραφία θέματος: Planetarium | Natalie Portman

- Post Down -

Comments are closed.