- Advertisement -

Κασσελάκης: Kαιρός να μάθουμε ποιος έδωσε την εντολή για το μπάζωμα – Ο Μητσοτάκης λέει ψέματα

5

- Advertisement -

«Θα ζητήσουμε προανακριτική για το μπάζωμα στα Τέμπη», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ», γεγονός που είχε γνωστοποιηθεί χθες από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε πως «μόλις έρθει η δικογραφία θα προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα, είναι το αυτονόητο. Είναι ένα τεράστιο εθνικό θέμα που δείχνει την έλλειψη κράτους δικαίου. Είναι καιρός να μάθουμε ποιος έχει δώσει την εντολή για το μπάζωμα», κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι λέει ψέματα.

«Ο πρωθυπουργός είπε ότι δεν υπάρχει κανένα μπάζωμα. Άλλο ένα ψέμα. Μία απαράδεκτη, ανατριχιαστική δήλωση. Και αυτός είναι άλλος ένας λόγος για να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Ακολούθως ο Στέφανος Κασσελάκης πρόσθεσε ότι «πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τις οικογένειες των θυμάτων και πρέπει να προβεί στην αποπομπή της υποψηφίας ευρωβουλεύτριας που είπε ότι τους σκοτώσαμε όλοι. Είναι ντροπή αυτή η δήλωση και για να παραμένει στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ σημαίνει ότι εκφράζει το κόμμα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μας θέλει όλους συνένοχους σε αυτό το έγκλημα».

Ερωτηθείς αν θα ζητήσει τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για την προανακριτική, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε πως «αν το ΠΑΣΟΚ επιθυμεί να τη στηρίξει, ξέρει πως μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου».

Το κείμενο ανανεώνεται…

- Post Down -

Comments are closed.