- Advertisement -

Καλλιθέα: Ραντεβού με τον πρώην της κατέληξε σε επίθεση – 18χρονη στο νοσοκομείο, συνελήφθη ο 18χρονος

Καλλιθέα: Ραντεβού με τον πρώην της κατέληξε σε επίθεση – 18χρονη στο νοσοκομείο, συνελήφθη ο 18χρονος
3

- Advertisement -

Στη Καλλιθέα, αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη ενός 18χρονου, ο οποίος φέρεται να επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο στην 18χρονη πρώην σύντροφό του, τραυματίζοντάς την ελαφρά στο πόδι.

Το περιστατικό συνέβη όταν διερχόμενο όχημα της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε την 18χρονη τραυματισμένη σε δρόμο της περιοχής. Η νεαρή μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Λαϊκό», όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η 18χρονη στους αστυνομικούς, είχε προγραμματίσει συνάντηση με τον πρώην σύντροφό της. Όταν έφτασε στο σημείο, εκείνος φέρεται να της επιτέθηκε ξαφνικά, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιο επεισόδιο.

Ακολούθησαν αναζητήσεις από τους αστυνομικούς και ο 18χρονος εντοπίστηκε στην οδό Λασκαρίδου στην Καλλιθέα, όπου και συνελήφθη. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας Καλλιθέας, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για ενδοοικογενειακή βία.

Επιπλέον, ο 18χρονος κατηγορείται και για κλοπή, καθώς φέρεται να είχε αφαιρέσει το κινητό τηλέφωνο της 18χρονης.

- Post Down -

Comments are closed.