- Advertisement -

Μήνυμα έκτακτης προειδοποίησης από το 112 ήχησε στην Π.Ε. Μαγνησίας, την Π.Ε. Σποράδων και την Π.Ε. Εύβοιας λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.
Οι πολίτες καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να περιορίσουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να ακολουθούν τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας και των αρμόδιων αρχών.

Σύμφωνα με την ειδοποίηση, αναμένονται έντονες βροχές και καταιγίδες που θα πλήξουν τον νομό καθ’ όλη τη διάρκεια της αυριανής ημέρας, Τετάρτης 28 Οκτωβρίου. Τα φαινόμενα προβλέπεται να εκδηλωθούν με κατά τόπους ιδιαίτερα μεγάλη ένταση, καθιστώντας απαραίτητη την άμεση λήψη προληπτικών μέτρων.
Οι μετεωρολογικές προγνώσεις κάνουν λόγο για σημαντικά ύψη βροχής, τα οποία δύνανται να προκαλέσουν δυσχέρειες στο οδικό δίκτυο της περιοχής.
Comments are closed.