- Advertisement -

Κάτω από συνθήκες ακραίας φτώχειας πέντε οικογένειες στον Βόλο

4

- Advertisement -

Έκκληση για στήριξη των παιδιών

Γονείς παλεύουν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν τα σπίτια τους και τα παιδιά τους χορτάτα και για πέντε οικογένειες στο Βόλο γίνεται έκκληση για βοήθεια και υποστήριξη. Υποφέρουν από υποσιτισμό και σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και από έλλειψη ρεύματος 11 ανήλικα παιδιά.  Ζουν οι οικογένειες σε συνθήκες φτώχειας και δεν μπορούν να καλύψουν οι γονείς για τα παιδιά τους βασικές ανάγκες όπως διατροφή, ρουχισμό συνθήκες υγιεινής με αποτέλεσμα να είναι αποκλεισμένα και περιθωριοποιημένα,.

Η Τοπική Ομάδα Αλληλοβοήθειας Βόλου όπου ανέδειξε το θέμα ήρθε σε άμεση επαφή με τον ανθρωπιστικό Οργανισμό Humanity Greece για να ενταχθούν στο Μηνιαίο Μητρώο της εθελοντικής ομάδας ώστε να λαμβάνουν τα απαραίτητα για ένα συγκεκριμένο διάστημα μέχρι να ορθοποδήσουν ξανά. Μέσα από το Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο του Humanity Greece οι συνδέονται οι πολίτες που έχουν ανάγκες με τους πολίτες που θέλουν να βοηθήσουν.

Οι γονείς είτε είναι άνεργοι είτε ημιαπασχολούμενοι και τα όποια χρήματα καταφέρνουν να συγκεντρώσουν πηγαίνουν στους λογαριασμούς, προκειμένου να διατηρηθεί ένα επίπεδο διαβίωσης, αναφέρει το gegonotanews.gr.

Με την συνεργασία της εθελοντικής ομάδας Βόλου με το Humanity Greece θα δημιουργηθεί μια συνεχής αλυσίδα αλληλεγγύης και στήριξης στις οικογένειες αυτές και τα παιδιά τους ώστε να διασφαλιστούν οι καθημερινές ανάγκες των συνανθρώπων μας.

The post Κάτω από συνθήκες ακραίας φτώχειας πέντε οικογένειες στον Βόλο appeared first on TrikalaNews.

- Post Down -

Comments are closed.