- Advertisement -

Ελαφονήσι: Συλλήψεις υπαλλήλου και ιδιοκτήτη πάρκινγκ για παράνομη άγρα πελατών

1

- Advertisement -

Νέα τροπή πήρε η υπόθεση των καταγγελιών σχετικά με την προσέλκυση πελατών σε χώρο στάθμευσης κοντά στο Ελαφονήσι, καθώς αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κισάμου προχώρησαν σε δύο συλλήψεις μέσα σε λίγες ώρες.

Aστυνομικοί του ΑΤ Κισάμου, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΕΡΤnews, επισκέφθηκαν την περιοχή την Παρασκευή (07/08) με πολιτικά ρούχα και συμβατικό όχημα. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνέλαβαν υπάλληλο επιχείρησης στάθμευσης, ο οποίος κατηγορείται για άγρα πελατών και επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική συγκοινωνία.

Ο υπάλληλος, φορώντας φωσφοριζέ γιλέκο, φέρεται να στεκόταν στη μέση του δρόμου και να καθοδηγούσε οχήματα προς το πάρκινγκ όπου εργαζόταν. Ωστόσο, ένα από τα αυτοκίνητα που σταμάτησαν δεν μετέφερε τουρίστες, αλλά αστυνομικούς που είχαν μεταβεί στην περιοχή για έλεγχο. Μετά τη μεταφορά του υπαλλήλου στο ΑΤ Κισάμου, οι αστυνομικοί επέστρεψαν στην περιοχή για νέο έλεγχο.

Αυτή τη φορά στη θέση του υπαλλήλου βρισκόταν πλέον ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης. Ο ιδιοκτήτης φέρεται να υπέδειξε σε οδηγό να σταθμεύσει στο πάρκινγκ του, χωρίς να γνωρίζει ότι και αυτός ήταν αστυνομικός που συμμετείχε στην επιχείρηση.

Ακολούθησε και δεύτερη σύλληψη, αυτή τη φορά του ιδιοκτήτη της επιχείρησης, με τις δύο συλλήψεις να πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Οι δύο άνδρες θα οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για άγρα πελατών και επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική συγκοινωνία.

- Post Down -

Comments are closed.