- Advertisement -

Από το Αιγαίο μέχρι τη Βενετία…

Από το Αιγαίο μέχρι τη Βενετία…
4

- Advertisement -

Μα τι ήταν αυτό το κομφούζιο που είχε δημιουργηθεί νωρίς το πρωί του Σαββάτου στο λιμάνι του Πειραιά; Εκατοντάδες άνθρωποι είχαν δημιουργήσει ουρές μπροστά σε πλοία, flying dolphins και καταμαράν.

Οι καθυστερήσεις γίνονταν καθώς οχήματα (κάτι τζιπάρες που έλεγαν τα νεαρά παιδιά) βαριά έμπαιναν στα πλοία. Εξω από το flying παρέες νεαρών αλλά και οικογένειες. Τα πλοία ξεκίνησαν, εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ακόμα και οι πολύ νεαροί «κατέβαιναν» σε ένα νησί, περισσότερο «κλασικό» όπως η Σύρος.

Χαμός από κόσμο στο αιγαιοπελαγίτικο νησί με τα υπέροχα αρχοντικά, τα ωραία εστιατόρια, τα ζαχαροπλαστεία με τις βανίλιες – τριαντάφυλλο και τα λουκούμια στα δαντελωτά πιατάκια να μοσχομυρίζουν. Αυτό το διήμερο ακόμα και εκείνοι που είχαν γυρίσει από τις μεγάλες διακοπές, επέστρεψαν σε θάλασσες και ακρογιαλιές.

Πολύς κόσμος και στην Υδρα με το Λαογραφικό Μουσείο να είναι πλημμυρισμένο φως και μουσική, ενώ πολύ γνωστός καθηγητής της πλαστικής χειρουργικής «έδειξε» την πλούσια συλλογή του με έργα τέχνης στο Αιγαίο. Αιγαίο, Αργοσαρωνικός, αστραφτερές θάλασσες και η μαγευτική Βενετία να απασχολεί τα πλήθη με το Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της. Διάσημες προσωπικότητες στις προβολές ταινιών, τα γεύματα και τα parties.

- Post Down -

Comments are closed.