- Advertisement -

Estee Lauder και Longevity στο One&Only

4

- Advertisement -

Στο πλαίσιο της φιλοσοφίας του Longevity, η Estée Lauder πραγματοποίησε ένα μεγάλο event στο πολυτελές One&Only Aesthesis, ανακοινώνοντας την επιστήμη πίσω από την τεχνολογία της συλλογής Re-Nutriv με τη φιλοσοφία της μακροβιότητας στην περιποίηση της επιδερμίδας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Μάχη Καμπανέλλου, Brand Director της Estée Lauder Balkans, μίλησε για το όραμα της μάρκας και την πρωτοβουλία της στη μεγάλη αυτή καινοτομία. Παράλληλα η Μάρεα Λαουτάρη, Life and Business Strategist, μύησε τους καλεσμένους στη φιλοσοφία του Longevity, τις Μπλε Ζώνες Μακροβιότητας, ενώ η Ελεάννα Κασκαμπά, Education Manager της Estée Lauder Balkans, ανέπτυξε την έρευνα της μάρκας για το Skin Longevity και την καινοτόμο τεχνολογία SIRTIVITY-LP που συμπεριλαμβάνεται στη συλλογή Re-Nutriv και υπόσχεται ορατή αναστροφή γήρανσης, προσφέροντας νέες προοπτικές στην περιποίηση της επιδερμίδας.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε η συνεργασία με την Τόνια Σωτηροπούλου ως Longevity Ambassador της συλλογής Re-Nutriv. Η Τόνια Σωτηροπούλου, γνωστή για την καριέρα της και τη δέσμευσή της στην ευεξία και την ομορφιά, αποτελεί την ιδανική εκπρόσωπο της συλλογής.

Βασισμένη σε 15 χρόνια εξειδίκευσης στην πρωτοποριακή έρευνα για το skin longevity, η Estée Lauder, με μία νέα καινοτομία προϊόντος, βασισμένη στην πρωτοποριακή τεχνολογία για την αναστροφή της γήρανσης, οδηγεί τη νέα εποχή στην επιστημονικά καθοδηγούμενη πολυτελή περιποίηση της επιδερμίδας.

Για να ενισχύσει το κύρος της στην επιστήμη skin longevity, η Estée Lauder προχώρησε στη δημιουργία του longevity collective, που απαρτίζεται από ειδικούς σε διαφορετικούς κλάδους, για να εκπαιδεύσει και να ενθαρρύνει τους καταναλωτές να επανεξετάσουν τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν την περιποίηση της επιδερμίδας και τον τρόπο ζωής τους· επαναπροσδιορίζοντας τη συζήτηση από την αντιγήρανση στην ορατή αναστροφή γήρανσης. Η Estée Lauder ανακοινώνει επίσης την υποστήριξή της προς το Stanford Center για την επιστήμη Longevity και στο νέο του Πρόγραμμα Αισθητικής & Πολιτισμού, το έργο του οποίου θα περιλαμβάνει έρευνα που θα αξιολογεί την αντίληψη των καταναλωτών για τη μακροβιότητα και τη ζωτικότητα.

- Post Down -

Comments are closed.