Σε πανηγυρικό κλίμα διακόπηκε το δελτίο ειδήσεων του MEGA με την Κατερίνα Παναγοπούλου, μόλις έγινε γνωστή η μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό της Final 4, επικρατώντας της Φενέρμπαχτσε με 79-61.
Ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη το πολιτικό ρεπορτάζ της Σοφίας Φασουλάκη για τον Αντώνη Σαμαρά, η ανκοργούμαν διέκοψε προσωρινά τη σύνδεση για να μεταφέρει στους τηλεθεατές την είδηση της βραδιάς.
«Ο Ολυμπιακός περνάει στον τελικό εκθρονίζοντας την πρωταθλήτρια Ευρώπης, με μία συγκλονιστική εμφάνιση ολοκληρωτικού μπάσκετ», ανέφερε ο δημοσιογράφος, περιγράφοντας τη μεγάλη νίκη απέναντι στη Φενέρμπαχτσε. Παράλληλα, στάθηκε στους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης, λέγοντας πως «ο Βεζένκοφ, ο Πίτερς, ο Ντόρσεϊ και ο Φουρνιέ ήταν οι πρώτοι σκόρερ», ενώ υπογράμμισε πως το «κλειδί» της πρόκρισης ήταν η άμυνα και το πάθος της ομάδας.
«Είναι το μεγάλο “θέλω” και η ηρεμία ότι είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης», τόνισε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Περπερίδης, την ώρα που το κλίμα στο στούντιο παρέπεμπε ήδη σε… τελικό.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
The post Σε πανηγυρικό κλίμα διακόπηκε το δελτίο ειδήσεων του MEGA με την Κατερίνα Παναγοπούλου appeared first on trikalaidees.gr | Τρίκαλα ΙΔΕΕΣ.