Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για παράνομη μεταφορά μεταναστών – Ανάμεσά τους τέσσερα παιδιά

Δύο συλλήψεις για παράνομη μεταφορά μεταναστών σημειώθηκαν το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας. Οι συλλήψεις αφορούν δύο διαφορετικές περιπτώσεις, στις οποίες εμπλέκονται συνολικά δύο άτομα.

Στην πρώτη περίπτωση, στα διόδια Ασπροβάλτας της Εγνατίας Οδού, αστυνομικές δυνάμεις εντόπισαν αυτοκίνητο που οδηγούσε 50χρονος. Στο όχημα βρέθηκαν οκτώ Αφγανοί, ανάμεσά τους και τέσσερα ανήλικα παιδιά.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, συνελήφθη 32χρονος οδηγός οχήματος, στο οποίο επέβαιναν δύο Μαροκινοί.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, οι μεταφερόμενοι δεν διέθεταν έγγραφα που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα. Επιπλέον, φαίνεται πως είχαν εισέλθει στην Ελλάδα από τον Έβρο.

Οι δύο οδηγοί έχουν οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή για τα περαιτέρω.