Ελευσίνα: Παραδόθηκε και ο 18χρονος για την επίθεση στον 32χρονο αντιφασίστα

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση της αιματηρής επίθεσης εναντίον 32χρονου αντιφασίστα στην Ελευσίνα, καθώς παραδόθηκε και ο 18χρονος που φέρεται να τραυμάτισε το θύμα με μαχαίρι.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 18χρονος εμφανίστηκε πριν από λίγο αυτοβούλως ενώπιον του εισαγγελέα. Πρόκειται για τον δεύτερο νεαρό που είχε ταυτοποιηθεί από τις αστυνομικές αρχές για την επίθεση, η οποία σημειώθηκε μέρα μεσημέρι έξω από το σπίτι του 32χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί η παράδοση του 22χρονου στην Ασφάλεια Ελευσίνας.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της υπόθεσης, ο 18χρονος φέρεται να είναι εκείνος που χρησιμοποίησε μαχαίρι κατά την επίθεση, τραυματίζοντας τον 32χρονο και στα δύο πόδια.

Με την αυτοβούλως εμφάνιση και του δεύτερου νεαρού στις αρμόδιες αρχές, η υπόθεση εισέρχεται σε νέα φάση, καθώς αναμένεται να διευκρινιστεί η περαιτέρω ποινική διαδικασία και ο ακριβής ρόλος καθενός από τους δύο εμπλεκομένους.

Ο 22χρονος, σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά κατά την παράδοσή του, υποστήριξε ότι ο 32χρονος ήταν εκείνος που τον τραυμάτισε πρώτος, ενώ εξέφρασε την πρόθεση να υποβάλει μήνυση.

Σημειώνεται, ότι ο εισαγγελέας Πρωτοδικών με βάση τα στοιχεία της προανακριτικής δικογραφίας άσκησε σε βάρος του 22χρονου άνδρα ο οποίος παραδόθηκε χθες βράδυ στις αρχές ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία, οπλοφορία και οπλοκατοχή και παράβαση του νόμου περί όπλων.