Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα» – Τι είπε για τη συμμετοχή στη Eurovision

Καλεσμένη στο αποψινό «The 2Night Show» βρέθηκε η Ήβη Αδάμου.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σχέση της με τον Μιχάλη Κουινέλη, την κόρη τους, Ανατολή, αλλά και την επιλογή τους να ζουν μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη.

Για τη σχέση της με τον Μιχάλη Κουινέλη

«Την πρώτη φορά που είδα τον Μιχάλη ήρθε καλεσμένος στο X Factor όταν ήμουν διαγωνιζόμενη. Γοητεύτηκα για το καλλιτεχνικό κομμάτι. Ήμουν και πολύ μικρή» είπε αρχικά για την γνωριμία της με τον Μιχάλη Κουινέλη.

«Μετά ξαναβρεθήκαμε το 2010 όταν ο παραγωγός μου ζήτησε από τον Μιχάλη να κάνουμε μία συνεργασία» συνέχισε.

«Μετά ήρθα εδώ να σπουδάσω Κοινωνιολογία και κάποια στιγμή πάλι ο παραγωγός μου τον πήρε και ζήτησε τραγούδι για εμένα. Ήρθε στην Αθήνα, συναντιόμαστε και ήμουν υπερβολικά χαρούμενη που τον ξαναείδα. Ήταν η πρώτη φορά που ένιωθα τέτοια συναισθήματα, η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα, που μου άρεσε ένας άνδρας τόσο πολύ και η πρώτη μου σχέση. Δεν είχα καταλάβει τι μου συνέβαινε ακριβώς» κατέληξε.

Για τηναπόφασή τους να εγκατασταθούν μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη ανέφερε:

«Ήταν πιο πολύ δική μου επιλογή παρά του Μιχάλη να ζήσουμε Αλεξανδρούπολη. Όταν με τον Covid εγκλωβιστήκανε σπίτι εμείς πήγαμε Αλεξανδρούπολη και κατάλαβα πόσο όμορφα είναι να ζεις εκεί, πόση διαφορά έχει από την Αθήνα» είπε χαρακτηριστικά.

«Έρχομαι τρεις ημέρες Αθήνα και λέω ‘άντε να γυρίσουμε σπίτι μας, να γειωθούμε, να νιώσουμε διαφορετικά’. Λευτεριά ρε παιδί μου» είπε σε άλλο σημείο.

Για την παρουσία της στη Eurovision

Ακόμα, μίλησε ακόμη για τη συμμετοχή της στη Eurovision και μοιράστηκε τη δική της εμπειρία στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

Παράλληλα, απάντησε στην ερώτηση αν θα ξαναπήγαινε στον διαγωνισμό τραγουδιού.

«Ήταν καταπληκτική εμπειρία για εμένα. Είχα πάει σε άλλη φάση το 2012 που ήμουν 18 χρονών και ήμουν σε μία τρέλα. Βγήκα από το παιχνίδι, σπούδαζα, τραγουδούσα, δίσκο έβγαλα, ξαφνικά ήμουν στη Eurovision. Όλα ήταν γρήγορα που δεν μπορούσα να τα καταλάβω, να τα εισπράξω. Είχα πάει με αυθορμητισμό, δεν είχα καταλάβει πού έμπλεκα» θα πει μιλώντας για την παρουσία της στη Eurovision με το τραγούδι «La la love».

«Πήγα να στενοχωρηθώ όταν γύρισα αλλά μετά έκανα τόσες συναυλίες που μου έφυγε αυτό το πράγμα. Σημασία έχει ότι το τραγούδι το αγάπησε ο κόσμος και ακόμα ακούγεται είναι ένα από τα τραγούδια της Eurovision που έχει μείνει» κατεληξε.