Με ένα βίντεο επέλεξε η υποψήφια του ΠΑΣΟΚ, Κέλλυ Σταμούλη, να σχολιάσει τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία πού έπληξε τη χώρα τις προηγούμενες ημέρες.
«Γιατί να ζούμε αυτό το άγχος και να γινόμαστε λούτσα;» αναρωτιέται στην αρχή του βίντεο η κ. Σταμούλη, υποστηρίζοντας ότι «κρεμόμαστε από μια κλωστή», ενώ συνοδεύει τα λόγια της με χαρακτηριστικές κινήσεις των χεριών της.
Στη συνέχεια, επιχειρώντας να αναφερθεί στην πολιτική προστασία, μπερδεύει τις λέξεις και κάνει λόγο για «πολιτιστική προστασία». Απευθυνόμενη στην κυβέρνηση και δείχνοντας τα βρεγμένα μαλλιά της, συνεχίζει την κριτική της για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκάλεσε η κακοκαιρία.
«Έλεος κυβέρνηση, είμαστε όλοι λούτσα», λέει, για να καταλήξει: «Γι’ αυτό σας λέω ΠΑΣΟΚ… Και έγινα και λούτσα».
Δείτε το βίντεο της Κέλλυς Σταμούλη
@userkellycookie #πασοκ ♬ original sound – Kelly Stamouli Κέλλυ Σταμούλη