- Advertisement -

Χάκαραν το email του Άδωνι Γεωργιάδη: Παρήγγειλαν 150 Porsche, 50 Mercedes και 24 καραμπίνες

2

- Advertisement -

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε το πρωί της Παρασκευής (06/11) ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος τη γνωστοποίησε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε πως παραβιάστηκε η διεύθυνση email του και του… επιφύλαξαν μία «έκπληξη». «Χρησιμοποιώντας το όνομά μου, έκαναν τις ακόλουθες παραγγελίες: 150 Porsche Cayenne, 50 Mercedes Maybach, 24 Benelli καραμπίνες και 1 Springfield Armory Echelon όπλο», έγραψε ο κ. Γεωργιάδης.

«Τους ευχαριστώ για τον πρωτότυπο τρόπο να μου ευχηθούν για τα γενέθλιά μου, αλλά τους ενημερώνω ότι μόλις επικοινώνησα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και θα κινηθώ νομικά. Χρόνια μου Πολλά, λοιπόν… ΥΓ.: Ευτυχώς, δεν έχω τέτοια απωθημένα…», συμπλήρωσε στην ανάρτησή του ο κ. Γεωργιάδης.Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

The post Χάκαραν το email του Άδωνι Γεωργιάδη: Παρήγγειλαν 150 Porsche, 50 Mercedes και 24 καραμπίνες appeared first on Τρίκαλα ΙΔΕΕΣ.

- Post Down -

Comments are closed.