- Advertisement -

Ζωγράφου: Σοβαρά επεισόδια μεταξύ φοιτητών στην Πανεπιστημιούπολη με τσεκούρια, λοστάρια και μολότοφ – 3 τραυματίες

Ζωγράφου: Σοβαρά επεισόδια μεταξύ φοιτητών στην Πανεπιστημιούπολη με τσεκούρια, λοστάρια και μολότοφ – 3 τραυματίες
2

- Advertisement -

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης (11/04) στην Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου, σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα σε μέλη του ΕΑΑΚ και της Πανσπουδαστικής.

Τα επεισόδια έλαβαν χώρα στο Μαθηματικό με ομάδα περίπου 50 ατόμων με κουκούλες και κράνη που εισέβαλαν στον χώρο.

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, τρία άτομα τραυματίστηκαν. Ένα από τα θύματα υπέστη τραύμα στο κάτω άκρο από τσεκούρι, ενώ τα άλλα δύο άτομα φέρουν εγκαύματα από βόμβες μολότοφ.

Οι αρχές διερευνούν το περιστατικό και λαμβάνουν μέτρα για την αποκατάσταση της τάξης στον χώρο του Πανεπιστημίου.

Φοιτητές περιγράφουν την ένταση στο Μαθηματικό

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένων ανδρών των ΜΑΤ και της ΟΠΚΕ.

Οι τρεις τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς». Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία. Για τη μεταφορά τους κινητοποιήθηκαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Τα αίτια της άγριας συμπλοκής ακόμη διερευνώνται. Αστυνομικοί λαμβάνουν καταθέσεις με σκοπό να ρίξουν περισσότερο «φως» στην υπόθεση.

- Post Down -

Comments are closed.