- Advertisement -
Καλύτερο ξεκίνημα δεν φανταζόταν η Λυγαριά Σε 23 λεπτά αγώνα απέναντι στο Πρίνους πέτυχε το 3-0, σκορ με το οποίο τελείωσε και ο αγώνας.
Οι παίκτες του Δημήτρη Σαργιώτη μπήκαν φουριόζοι στο παιχνίδι και πριν καλά καλά συμπληρωθεί το 1ο λεπτό ο Καλιακούδας δοκίμασε το πόδι του λίγο έξω από την περιοχή στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
Το Πρίνους προσπάθησε στο 12’ όταν ο Τσερώτας έβγαλε τη σέντρα από δεξιά αλλά για λίγο ο Παπαευθυμίου δεν βρήκε τη μπάλα με το κεφάλι για ν’ αλλάξει την πορεία της προς την αντίπαλη εστία.
Η Λυγαριά πήρε τα ηνία στις προσπάθειες και στις πέντε που δημιούργησε πέτυχε τρία γκολ.
Στο 10’ από κόρνερ του Ψύρρα από αριστερά ο Θ. Πρεβέντης με κεφαλιά αστόχησε, ενώ στο 12’ οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0.
Ο Ψύρρας σούταρε έξω από την περιοχή και η μπάλα κατέληξε στην αριστερή γωνία του Ευαγγέλου κάνοντας το 1-0.
Ένα συρτό σουτ του Παπαευθυμίου στο 16’ δεν ανησύχησε τον Λαμπράκη ο οποίος μπλόκαρε.
Στο 18’ ο Στεφάνου εκτέλεσε φάουλ σχεδόν από το ύψος της περιοχής, με αριστουργηματικό τρόπο, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και αφού έσκασε στο έδαφος κατέληξε ψηλά στα δίκτυα κάνοντας το 2-0.
Στο 23’ ο Ψύχος ανέτρεψε τον Καλιακούδα ο οποίος δέχτηκε πάσα από τον Κ. Πρεβέντη και σωστά ο κ. Κουτσάγιας έδειξε το σημείο του πέναλτι. Το εκτέλεσε ο παίκτης που το κέρδισε κι έκανε το 3-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο δεν σημειώθηκε γκολ παρ’ ότι οι ομάδες δεν εγκατέλειψαν το παιχνίδι η καθεμιά για λογαριασμό της.
Το Πρίνους ανέβασε στροφές χωρίς ν’ απειλήσει αισθητά τον Λαμπράκη, ενώ οι γηπεδούχοι φύλαξαν τα νώτα τους, διαχειρίστηκαν το παιχνίδι με το υπέρ τους σκορ και το τελείωσαν εκεί.
Στο 52’ σουτ του Καλιακούδα κατέληξε άουτ, ενώ στο 54’ ο Ψύρρας αν και βρέθηκε φάτσα με την αντίπαλη εστία προτίμησε να πασάρει στον Καλιακούδα ο οποίος δεν τελείωσε την προσπάθεια όπως έπρεπε.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΛΥΓΑΡΙΑ: Λαμπράκης, Πούλιος, Πρεβέντης, Σκαρλέας, Λιάκος (63’ Αλντάνης), Οικονόμου (63’ Σιμιτσής), Στεφάνου (60’ Κάντας), Καλιακούδας (75’ Τσιώκος), Πρεβέντης Κ. Ντούσκος (60’ Κοθράς), Ψύρρας.
ΠΡΙΝΟΥΣ: Ευαγγέλου, Σακελλάριος, Σκρέκας, Γκοβίνας, Ψύχος, Καλαντζής (65’ Μέξι), Κυριακίδης, Παπαευθυμίου, Τσιώλης (80’ Νιαβής), Αντωνάκος, Τσερώτας (46’ Χουλιάρας).
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουτσάγιας ( Πελεκάνος- Βρακάς)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
| A/A | ΟΜΑΔΕΣ | Β | Ν | Ι | Η | ΤΕΡΜΑΤΑ | |
| 1 | Καστράκι | 19 | 6 | 1 | 0 | 25 | 7 |
| 2 | Πορταϊκός | 19 | 6 | 1 | 0 | 18 | 5 |
| 3 | Πρίνους | 16 | 5 | 1 | 1 | 26 | 7 |
| 4 | Κρύα Βρύση | 16 | 5 | 1 | 1 | 21 | 8 |
| 5 | Λυγαριά | 15 | 5 | 0 | 2 | 26 | 7 |
| 6 | Δενδροχώρι | 14 | 4 | 2 | 2 | 21 | 8 |
| 7 | Μετέωρα | 13 | 4 | 1 | 2 | 22 | 10 |
| 8 | Δήμητρα Απόλλων | 10 | 3 | 1 | 4 | 18 | 17 |
| 9 | Κεφ/κός | 9 | 3 | 0 | 5 | 14 | 21 |
| 10 | Παλ/ρο | 6 | 2 | 0 | 6 | 9 | 23 |
| 11 | Πύργος | 3 | 1 | 0 | 7 | 4 | 31 |
| 12 | Μεγαλοχώρι | 0 | 0 | 0 | 7 | 1 | 30 |
| 13 | Αγ. Οικουμένιος | 0 | 0 | 0 | 7 | 4 | 35 |
Πάνος Γιδόπουλος







Comments are closed.