- Advertisement -

Από την απόλυτη ευτυχία στον ανείπωτο πόνο βρέθηκε μέσα σε λίγες ημέρες η οικογένεια μιας 55χρονης στον Πύργο Ηλείας, όπου ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στην τοπική κοινωνία, καθώς έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της και τους ανθρώπους που τη γνώριζαν.
Μόλις το περασμένο Σάββατο (24/10) είχε καμαρώσει την κόρη της νύφη, σε μια από τις πιο χαρούμενες στιγμές της ζωής της, χωρίς κανείς να μπορεί να φανταστεί την τραγωδία που θα ακολουθούσε. Η μοίρα επιφύλασσε ένα σκληρό παιχνίδι στην 55χρονη και τους δικούς της ανθρώπους. Οι χαρές από τον γάμο της κόρης της ήταν ακόμη νωπές, οι οικογενειακές στιγμές μόλις είχαν αποκτήσει νέες αναμνήσεις και τα χαμόγελα δεν είχαν προλάβει να σβήσουν. Λίγες ημέρες αργότερα όμως, η οικογένεια καλείται να διαχειριστεί μια απώλεια που μοιάζει αδύνατο να χωρέσει ο ανθρώπινος νους.
Το τροχαίο δυστύχημα που της έκοψε το νήμα της ζωής
Σύμφωνα με το patrisnews.gr, το δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 12:30 το μεσημέρι της Τρίτης (27/10) στην επαρχιακή οδό Πύργου – Κατακόλου, λίγο πριν από τη διασταύρωση του Τραγανού. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 55χρονη συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο όχημα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Τροχαία Πύργου.
Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες, οι οποίοι ανέσυραν την 55χρονη από το όχημά της χωρίς τις αισθήσεις της. Παράλληλα, από το δεύτερο αυτοκίνητο τραυματίστηκαν σοβαρά δύο γυναίκες, ενώ ο άνδρας που οδηγούσε, υπέστη ελαφρύτερα τραύματα.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Πύργου.
Η χαρά του γάμου μετατράπηκε σε ανείπωτο πόνο
Η είδηση του θανάτου της Βάσως σκόρπισε θλίψη στον Πύργο. Οι άνθρωποι που τη γνώριζαν, αδυνατούν να πιστέψουν, πως η γυναίκα που ξεχώριζε για το χαμόγελο και την αγάπη της, δεν θα βρίσκεται πια ανάμεσά τους.
Για τις δύο κόρες της ωστόσο, η απώλεια είναι αβάσταχτη. Η μητέρα τους, που μέχρι πριν από λίγες ημέρες μοιραζόταν μαζί τους τη χαρά μιας τόσο σημαντικής οικογενειακής στιγμής, έφυγε ξαφνικά, αφήνοντας πίσω της ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Και μαζί με τον πόνο της απώλειας, μένουν όλα όσα δεν πρόλαβαν να ζήσουν μαζί της. Οι χαρές που θα ήθελαν να μοιραστούν, οι δύσκολες στιγμές στις οποίες θα αναζητήσουν τη συμβουλή της, οι οικογενειακές γιορτές που δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδιες.
Comments are closed.