- Advertisement -

Ιερά Οδός: Αυτός είναι ο οδηγός που επιτέθηκε με τσεκούρι σε άλλο οδηγό – Βίντεο ντοκουμέντο

Ιερά Οδός: Αυτός είναι ο οδηγός που επιτέθηκε με τσεκούρι σε άλλο οδηγό – Βίντεο ντοκουμέντο
45

- Advertisement -

Δύο σοβαρά περιστατικά βίας μεταξύ οδηγών καταγράφηκαν μέσα στις τελευταίες ώρες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, επαναφέροντας στο προσκήνιο το ζήτημα της επιθετικής συμπεριφοράς πίσω από το τιμόνι και δημιουργώντας έντονο προβληματισμό γύρω από την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους.

Στην πρωτεύουσα, ένας διαπληκτισμός μεταξύ δύο οδηγών στην Ιερά Οδό πήρε επικίνδυνη τροπή, καθώς ένας από τους εμπλεκομένους φέρεται να χρησιμοποίησε τσεκούρι και να τραυμάτισε έναν 50χρονο. Στη Θεσσαλονίκη, ένα διαφορετικό επεισόδιο εξελίχθηκε σε συμπλοκή, με οδηγό να επιτίθεται με γροθιές σε άλλον άνδρα και στη συνέχεια να εγκαταλείπει το σημείο.

Αθήνα: Ο καβγάς στην Ιερά Οδό κατέληξε σε επίθεση με τσεκούρι

Το σοβαρό περιστατικό στην Αθήνα σημειώθηκε περίπου στις 11 το πρωί στην Ιερά Οδό. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οδηγός λευκού αγροτικού οχήματος κατέβηκε από το αυτοκίνητό του και άρχισε να διαπληκτίζεται με έναν 50χρονο οδηγό.

Η αντιπαράθεση, ωστόσο, δεν περιορίστηκε στη λεκτική ένταση. Ο οδηγός του αγροτικού επέστρεψε στο όχημά του και πήρε ένα τσεκούρι, με το οποίο στη συνέχεια επιτέθηκε στον 50χρονο, προκαλώντας τον τραυματισμό του.

Μετά την επίθεση, ο άνδρας γύρισε στο αυτοκίνητό του και έκρυψε το τσεκούρι που φέρεται να είχε χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια του επεισοδίου.Η αντίδραση των αστυνομικών δυνάμεων ήταν άμεση. Αστυνομικοί έφτασαν σε σύντομο χρονικό διάστημα στο σημείο και προχώρησαν στη σύλληψη του φερόμενου δράστη.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς και για παραβάσεις που σχετίζονται με τη νομοθεσία περί όπλων.

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησε να βγάλει οδηγό βαν με τη βία

Την ίδια ώρα, ένα ακόμη περιστατικό έντονης αντιπαράθεσης μεταξύ οδηγών σημειωνόταν στη Θεσσαλονίκη.Στην περίπτωση αυτή, ο οδηγός ενός μαύρου αυτοκινήτου βγήκε από το όχημά του και κατευθύνθηκε προς ένα βαν. Στη συνέχεια επιχείρησε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, να απομακρύνει με τη βία τον οδηγό από το εσωτερικό του οχήματος.

Ο οδηγός του βαν επιχείρησε αρχικά να φύγει από το σημείο, προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να αποφύγει την περαιτέρω ένταση και την εμπλοκή του σε καβγά.Η προσπάθειά του, ωστόσο, δεν απέτρεψε τη συμπλοκή και οι δύο οδηγοί κατέληξαν να πιαστούν στα χέρια.

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής στη Θεσσαλονίκη, ο άνδρας που οδηγούσε το μαύρο αυτοκίνητο φέρεται να γρονθοκόπησε τον οδηγό του βαν.

Άνθρωποι που βρίσκονταν κοντά στο σημείο αντιλήφθηκαν όσα συνέβαιναν και προσπάθησαν με τις παραινέσεις τους να πείσουν τους δύο άνδρες να σταματήσουν τον καβγά. Παρά τις εκκλήσεις των παρευρισκομένων, το επεισόδιο είχε ήδη εξελιχθεί σε βίαιη αντιπαράθεση.Μετά τη συμπλοκή, ο οδηγός του μαύρου οχήματος αποχώρησε από το σημείο. Οι αρμόδιες Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του και ο άνδρας αναζητείται.

Τα δύο περιστατικά, τα οποία καταγράφηκαν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα στις δύο μεγαλύτερες πόλεις της χώρας, προκαλούν ανησυχία για περιστατικά βίας μεταξύ οδηγών και για συμπεριφορές που μπορούν μέσα σε λίγα λεπτά να μετατρέψουν έναν συνηθισμένο διαπληκτισμό στον δρόμο σε σοβαρό επεισόδιο.

- Post Down -

Comments are closed.