- Advertisement -
Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς επισκέφθηκε επιχειρήσεις της περιοχής, ενημερωνόμενος για τα όσα ζητήματα αντιμετωπίζουν, τόσο μετά τον Daniel, όσο και με την κίνηση των οχημάτων. Για το πρώτο ζήτημα, ήδη ο Δήμος Τρικκαίων υλοποιεί σχετικό έργο αποκατάστασης και καθαρισμού καναλιού αποστράγγισης. Για το δεύτερο, μετά τη συνάντηση με τους επιχειρηματίες, επισφραγίστηκε η απόφαση για προώθηση ασφαλτοστρώσεων, ως τμήμα του έργου ασφαλτόστρωσης στην (ανατολική) περιφερειακή οδό των Τρικάλων, το επόμενο διάστημα.
Στη συζήτηση παρέστησαν, επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Τρικκαίων Γιώργος Παναγιώτου, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Εργων Παναγιώτης Ντιντής, η προϊσταμένη της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Θεοδώρα Σαργιώτη και ο εργολάβος της ασφαλτόστρωσης κ. Μάντζιος.Από το γραφείο Τύπου



The post Προς νέες ασφαλτοστρώσεις από τον Δ. Τρικκαίων για τη διευκόλυνση επιχειρήσεων στην περιοχή «Επίστρατα» appeared first on Τρίκαλα ΙΔΕΕΣ.

Comments are closed.