- Advertisement -

Στο «μικροσκόπιο» μπαίνει η συνεργασία του υπνοθεραπευτή με την προφυλακισμένη για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη γιατρό, την οποία έχει παραδεχθεί ο ίδιος προσκομίζοντας μάλιστα στον ανακριτή την σύμβαση εργασίας που είχαν συνυπογράψει, προκειμένου όπως αποκαλύπτεται, να μπορεί να κάνει ανενόχλητος υπνωτισμούς στο γιατρείο του ζεύγους στο Κολωνάκι.
Όπως αποκαλύπτει μάλιστα μία γυναίκα μιλώντας στην εκπομπή Live News του MEGA, η συνεργασία του υπνοθεραπευτή με τους δύο γιατρούς δεν περιοριζόταν στο ιατρείο στην Πατριάρχου Ιωακείμ, αλλά και στο ιατρείου στην Καρνεάδου, εκεί που έχασε τη ζωή του ο Γιώργος Μαζωνάκης.
«Έχω επισκεφθεί τον υπνωτιστή στο γραφείο στην Καρνεάδου το 2014. Μου είχε συστήσει την κ. Γ… (σ.σ. 56χρονη γιατρό) μία πελάτισσα και φίλη μου. Είχα κάποια γυναικολογικά προβλήματα. Είχα δοκιμάσει πολλούς τρόπους χωρίς αποτέλεσμα και είπα να πάω. Μπήκα στα μηχανήματα που έλεγαν τα συναισθήματα, τα οργανικά προβλήματα κτλ. Μετά η κ. Γ… (σ.σ. η 56χρονη) στο γραφείο της είχε ένα επανορθωτικό μηχάνημα, το οποίο σου έβαζε ηλεκτρόδια στους καρπούς και στους αστραγάλους και το οποίο έκανε και επανόρθωση σε ό,τι δεν ήταν καλά στον οργανισμό» είπε χαρακτηριστικά.
Μάλιστα, όπως είπε η 56χρονη στην ασθενή αυτό το μηχάνημα έλεγε… τις προηγούμενες ζωές. «Αυτό μου είπε. Από κει και πέρα, σκέφτηκα ότι έχανα το χρόνο μου. Όμως παράλληλα, μου είχε συστήσει έναν υπνωτιστή, με τον οποίο συνεργαζόταν και ο οποίος βρισκόταν στην Καρνεάδου, μήπως μπορέσει και αυτός να με βοηθήσει, κάνοντας υπνωτισμό. Να βοηθήσει δηλαδή στα γυναικολογικά προβλήματα. Με μεγάλη δυσπιστία λέω “γιατί να μην το δοκιμάσω;”. Και το δοκίμασα. Είχα κλειστά τα μάτια μου, αλλά αντιλαμβάνομαι τα πάντα. Και απλά ήμουν βαθιά χαλαρωμένη. Ξαναπήγα άλλη μία φορά στον υπνωτιστή και άλλη μία φορά στη γιατρό. Δεν είδα κανένα αποτέλεσμα και δεν ξαναπήγα μετά».
Η γυναίκα αυτή αποκάλυψε τέλος στην εκπομπή του MEGA, ότι έβλεπε διάφορους επώνυμους να μπαινοβγαίνουνε στο ιατρείο και την τελευταία φορά όπως είπε χαρακτηριστικά «διακόπτει τη συνεδρία ένα νεαρό κορίτσι, κόρη μιας επώνυμης κυρίας, η οποία είναι γνωστή, η οποία εκστασιασμένη είπε, ότι στον υπνωτισμό της βγήκε ότι ήταν ο Έλβις Πρίσλεϊ».
Comments are closed.