- Advertisement -

Κορδέλες, κινητά και… γαλάζια κινητοποίηση

3

- Advertisement -

 

Σε όλη την Ελλάδα κόβει κορδέλες ο Άδωνις και, φυσικά, η Λάρισα δεν θα μπορούσε να γλιτώσει. Την Τετάρτη ο υπουργός Υγείας έρχεται στην περιοχή με γεμάτο πρόγραμμα: ΠΓΝΛ, ΓΝΛ, Κέντρα Υγείας Γόννων και Τυρνάβου και, αν περισσέψει χρόνος, μια βόλτα και από τη ΒΙΠΕ.

Κορδέλες να υπάρχουν και ο υπουργός βρίσκει τρόπο να τις κόψει.

Βεβαίως, δεν αποκλείεται να υπάρξει και η καθιερωμένη υποδοχή από τους «αγαπημένους του κομμουνιστές», όπως τους αποκαλεί ο ίδιος. Εκεί θα έχουμε το γνωστό πρόγραμμα: συνθήματα από τη μία, επιχειρήματα από την άλλη και όλοι ικανοποιημένοι που έκαναν το καθήκον τους.

Το πραγματικό δημοσιογραφικό ενδιαφέρον, όμως, βρίσκεται αλλού: θα εμφανιστούν άραγε ξανά εκείνα τα περίφημα «έξυπνα» γυαλιά ή θα μείνουν αυτή τη φορά στο συρτάρι;

Και μετά… Τρίκαλα!

Εκεί αναμένεται πλήρης κινητοποίηση του γαλάζιου μηχανισμού. Στελέχη, φίλοι, γνωστοί, παραγνωρισμένοι και όσοι έχουν αφήσει το τηλέφωνό τους στη ΔΕΕΠ, όλοι θα κληθούν να δώσουν το «παρών».

Η πρόεδρος της ΔΕΕΠ, Μάνη Γιαννώακη, βρίσκεται ήδη σε τηλεφωνικό παροξυσμό. Ένα-ένα τα στελέχη παίρνουν το τηλεφώνημα.

«Θα έρθεις;»

«Μα φυσικά!»

«Να σε δω!»

Και κάπως έτσι, ό,τι είναι μπλε… κλήθηκε στην ομιλία.

Γιατί υπουργός χωρίς φωτογραφίες με τα στελέχη είναι σαν κορδέλα χωρίς ψαλίδι: κάτι λείπει.

Οπότε την Τετάρτη στα Τρίκαλα προβλέπονται χειραψίες, χαμόγελα, κινητά σηκωμένα στον αέρα και πολλές ομαδικές φωτογραφίες.

Και αν περισσέψει χώρος στο κάδρο, θα χωρέσει και κανένας υπουργός.

ΤΡΚ

The post Κορδέλες, κινητά και… γαλάζια κινητοποίηση appeared first on Τρίκαλα ΙΔΕΕΣ.

- Post Down -

Comments are closed.