- Advertisement -

Συνελήφθησαν για θανατηφόρα έκθεση οι δύο γιατροί που ερευνώνται για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, ο οποίος υπέστη ανακοπή στο ιατρείο τους στο Κολωνάκι.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με νέα δεδομένα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε ο θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη.
Βίντεο που εξετάζεται από τις αρχές φαίνεται να καταγράφει την άφιξη του τραγουδιστή στο ιατρείο νωρίτερα από την ώρα που η γιατρός είχε αναφέρει, γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς της.
Παράλληλα, από τον έλεγχο του μηχανήματος διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν σε λειτουργία, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα πως ο άνθρωπος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλασμαφαίρεση είχε ήδη ξεκινήσει όταν σημειώθηκε η ανακοπή.
Διαβάστε ακόμη – Μαζωνάκης: Η λιποθυμία στην Κηφισιά λίγες μέρες πριν από τον θάνατό του – «Τον έβγαλαν από την πίσω πόρτα»
Αυτή τη στιγμή, οι δύο γιατροί, στην ιδιωτική κλινική των οποίων άφησε την τελευταία του πνοή ο τραγουδιστής, βρίσκονται ξανά στην Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αθηνών.
Οι δύο γιατροί θα παραμείνουν στην Ασφάλεια, ενώ οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση αναμένεται να επικοινωνήσουν με τον αρμόδιο εισαγγελέα, προκειμένου να τον ενημερώσουν αναλυτικά για τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν και να λάβουν οδηγίες για τις επόμενες κινήσεις.
Οι αδερφές του Γιώργου Μαζωνάκη φτάνουν στο ΑΤ Κυψέλης – Στο τμήμα βρίσκεται και το ζεύγος ιατρών
Στο ΑΤ Κυψέλης μετέβησαν λίγο πριν τις 18:20 οι δύο αδελφές του Γιώργου Μαζωνάκη. Στο τμήμα βρίσκεται ήδη το ζεύγος των ιατρών, ενώ νωρίτερα είχε γίνει έρευνα και στην κατοικία τους στο Ψυχικό.
Τι βρήκε το ελληνικό FBI στο ιατρείο στο Κολωνάκι
Με πέντε μεγάλους φακέλους και μια σακούλα, που περιλαμβάνουν στοιχεία που εντόπισαν στην ιδιωτική κλινική στο Κολωνάκι -όπου έχασε τη ζωή του ο Γιώργος Μαζωνάκης, βγήκαν αστυνομικοί του ελληνικού «FBI» λίγο πριν τις 16:00 από το κτίριο της Καρνεάδου. Τα στοιχεία βρίσκονται ήδη σε οχήματα της ΕΛ.ΑΣ που είναι σταθμευμένα μπροστά από την κλινική και θα μεταφερθούν στα αρμόδια εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.
Διαβάστε ακόμη – Όταν ο Γιώργος Μαζωνάκης τραγουδούσε το «Σαν τρελό φορτηγό» στην πενθήμερη του Λυκείου του το 1990
Η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του Γιώργου Μαζωνάκη αναβλήθηκε για αύριο, σύμφωνα με πληροφορίες. Η οικογένεια του γνωστού τραγουδιστή όρισε τεχνικό σύμβουλο, γεγονός που οδήγησε στη μετάθεση της διαδικασίας.
Δύο μηχανήματα πλασμαφαίρεσης βρέθηκαν στο ιατρείο
Επιπλέον, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργο Πατούλη, το συγκεκριμένο ιατρείο, που πραγματοποιήθηκε η θεραπεία, έχει άδεια παθολογικού ιατρείου από το 2013. Το κλιμάκιο που μετέβη στον χώρο, στην οδό Καρνεάδου στο Κολωνάκι, εντόπισε δύο μηχανήματα πλασμαφαίρεσης.
Το εύρημα αυτό αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς, σύμφωνα με τον κ. Πατούλη, τα συγκεκριμένα μηχανήματα δεν περιλαμβάνονταν μέχρι πρόσφατα, το 2025, στον εξοπλισμό που είχε καταγραφεί στον φάκελο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, ενώ την ίδια ώρα ερευνάται και το καθεστώς λειτουργίας του ιδιωτικού ιατρείου, καθώς και στα νομιμοποιητικά έγγραφα που διέθετε για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης θεραπευτικής διαδικασίας.
Ερωτηθείς εάν επιτρέπονται μηχανήματα πλασμαφαίρεσης σε ιδιωτικά ιατρεία και εάν υπάρχει δυνατότητα να πραγματοποιείται η συγκεκριμένη θεραπεία, ο κ. Πατούλης ανέφερε πως «θα έπρεπε να υπάρχει ομάδα και ειδική αδειοδότηση, όπως μονάδες ημερήσιας νοσηλείας κλπ. Αυτό θα ελεγχθεί οπωσδήποτε».
Comments are closed.