- Advertisement -

«Βούτηξε για πλάκα και δεν ξαναβγήκε» – Τραγωδία με πατέρα τριών παιδιών στην Τουρκία

«Βούτηξε για πλάκα και δεν ξαναβγήκε» – Τραγωδία με πατέρα τριών παιδιών στην Τουρκία
3

- Advertisement -

Μια στιγμή διασκέδασης στις διακοπές μετατράπηκε σε τραγωδία για έναν 39χρονο πατέρα τριών παιδιών στην Τουρκία. Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Αλάνια της Αττάλειας, σύμφωνα με τοπικά μέσα.

Ο Αρίφ Ερμάν έχασε τη ζωή του όταν πήδηξε από την προβλήτα ξενοδοχείου στη θάλασσα, χωρίς να αντιληφθεί ότι το σημείο είχε μικρό βάθος. Η κατάληξη ήταν μοιραία, καθώς το νερό στο συγκεκριμένο σημείο είχε βάθος μόλις περίπου μισό μέτρο.

Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τις τελευταίες του κινήσεις. Στο βίντεο φαίνεται ο 39χρονος να πλησιάζει την άκρη της προβλήτας, να παίρνει φόρα και να πραγματοποιεί βουτιά με το κεφάλι, παρά τις προειδοποιητικές πινακίδες που ανέφεραν ότι η κατάδυση απαγορεύεται λόγω των συνθηκών.

Αντί να βρεθεί σε βαθιά νερά, προσέκρουσε στον πυθμένα, γεγονός που αποδείχθηκε μοιραίο για τη ζωή του.

Μετά την πτώση του, εργαζόμενοι του ξενοδοχείου έσπευσαν να τον βοηθήσουν. Ναυαγοσώστης τον ανέσυρε από το νερό και ξεκίνησαν προσπάθειες ανάνηψης, ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο.

Ο 39χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα τραύματά του.

Οι τουρκικές Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα. Παράλληλα, εξετάζεται αν είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας στον χώρο.

- Post Down -

Comments are closed.