- Advertisement -

Τροχαίο στο Μεγαλοχώρι και το ερώτημα που μένει… τι γίνεται με τα φανάρια;

2

- Advertisement -

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες στην Εθνική Οδό Τρικάλων Λάρισας, στο ύψος του Μεγαλοχωρίου, όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν με σφοδρότητα, προκαλώντας τραυματισμούς και αναστάτωση στην περιοχή.

Στο σημείο σήμανε συναγερμός, με το ΕΚΑΒ να σπεύδει για τη διακομιδή των τραυματιών στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ανέλαβαν τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, καθώς για αρκετή ώρα η κίνηση διεξαγόταν με ιδιαίτερη προσοχή.

Και κάπου εδώ προκύπτει ένα ερώτημα που δεν είναι καινούργιο, αλλά επανέρχεται κάθε φορά που ο συγκεκριμένος κόμβος μας θυμίζει πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει.

Τι γίνεται με τα φανάρια;

Οι φωτεινοί σηματοδότες στο συγκεκριμένο σημείο παραμένουν εκτός λειτουργίας εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, με οδηγούς και κατοίκους να έχουν εκφράσει επανειλημμένα την έντονη ανησυχία τους.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, η αρμόδια υπηρεσία ασχολείται με το ζήτημα των φαναριών. Μακάρι, γιατί στον συγκεκριμένο δρόμο η λέξη «αναμονή» έχει αρχίσει να αποκτά κυριολεκτικά επικίνδυνη σημασία.

Το ερώτημα, λοιπόν, είναι απλό: πρέπει να προηγηθεί ένα ακόμη σοβαρό τροχαίο για να επανέλθουν σε λειτουργία οι σηματοδότες ή θα προλάβουμε το επόμενο;

The post Τροχαίο στο Μεγαλοχώρι και το ερώτημα που μένει… τι γίνεται με τα φανάρια; appeared first on trikalaidees.gr | Τρίκαλα ΙΔΕΕΣ.

- Post Down -

Comments are closed.