- Advertisement -

«Άρχισα να πενθώ τον Μπράιαν πριν πεθάνει» – Η εξομολόγηση της Σάντρα Μπούλοκ για τη μάχη του σύντρόφου με την ALS

«Άρχισα να πενθώ τον Μπράιαν πριν πεθάνει» – Η εξομολόγηση της Σάντρα Μπούλοκ για τη μάχη του σύντρόφου με την ALS
4

- Advertisement -

Για τη μάχη του επί χρόνια συντρόφου της, φωτογράφου Μπράιαν Ράνταλ, με την αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση (ALS), αλλά και για την απώλειά του τον Αύγουστο του 2023, σε ηλικία 57 ετών μίλησε για πρώτη φορά η Σάντρα Μπούλοκ. Ο εκλιπών και η ηθοποιός δεν παντρεύτηκαν ποτέ, αλλά αντάλλαξαν «όρκους» αιώνιας πίστης και αγάπης στο νησί Χάρμπορ στις 31 Δεκεμβρίου 2017.

Η 62χρονη ηθοποιός, μιλώντας στο podcast «Smartless» των Τζέισον Μπέιτμαν, Γουίλ Άρνετ και Σον Χέις, αποκάλυψε ότι ο Ράνταλ είχε ζητήσει να κρατήσει κρυφή τη διάγνωσή του. Η ίδια σεβάστηκε την επιθυμία του και για χρόνια αντιμετώπιζε σχεδόν μόνη της το βάρος της ασθένειας.

«Ο Μπράιαν μου ζήτησε να μην το αποκαλύψω. Δεν μου επιτρεπόταν να μιλήσω γι’ αυτό. Αυτή ήταν η επιθυμία του και προσπάθησα να τη σεβαστώ», ανέφερε. Η ηθοποιός εξήγησε ότι η διάγνωση ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς συνέπεσε και με την περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού, γεγονός που ενίσχυσε το αίσθημα απομόνωσης.

«Άρχισα να τον πενθώ πριν πεθάνει»

Η Σάντρα Μπούλοκ περιέγραψε με συγκινητικό τρόπο τη διαδικασία του πένθους, λέγοντας πως ουσιαστικά είχε αρχίσει να αποχαιρετά τον σύντροφό της πολύ πριν από τον θάνατό του.

«Άρχισα να πενθώ τον Μπράιαν τέσσερα χρόνια πριν πεθάνει», είπε, εξηγώντας ότι εκείνος ήταν άρρωστος για περίπου το μισό διάστημα της σχέσης τους. «Ο άνθρωπός μου έφυγε πολύ νωρίτερα από ό,τι έφυγε το σώμα του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε, η πραγματική επεξεργασία της απώλειας ήρθε μετά τον θάνατό του. «Δεν νομίζω ότι το αντιμετώπισα πραγματικά μέχρι αφού πέθανε, γιατί απλώς βρίσκεσαι σε έναν αδιάκοπο αγώνα», εξήγησε.

Η Μπούλοκ περιέγραψε την ALS ως μια ιδιαίτερα δύσκολη διαδικασία διάγνωσης, καθώς απαιτούνται διαδοχικές εξετάσεις και αξιολογήσεις της σωματικής κατάστασης του ασθενούς, ενώ η οικογένεια καλείται παράλληλα να προετοιμαστεί για την εξέλιξη της νόσου.

«Είχα δύο μικρά παιδιά που προσπαθούσαν να διαχειριστούν όλη αυτή την κατάσταση»

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι προσπάθησε να οργανώσει τη ζωή της οικογένειας όσο καλύτερα μπορούσε, καθώς είχε να διαχειριστεί όχι μόνο την ασθένεια του Ράνταλ αλλά και τις ανάγκες των δύο παιδιών της.

«Η ίδια η ασθένεια δεν με φοβίζει. Μπορώ να δω και να αντιμετωπίσω σχεδόν οτιδήποτε. Όμως είχα δύο μικρά παιδιά που προσπαθούσαν να διαχειριστούν όλη αυτή την κατάσταση», σημείωσε. Ιδιαίτερα δύσκολη ήταν η κατάσταση για την κόρη της, η οποία έβλεπε τον Ράνταλ ως πατρική φιγούρα.

Για μεγάλο διάστημα, το μοναδικό πρόσωπο που γνώριζε για τη διάγνωσή του ήταν η αδελφή της ηθοποιού, Γκεζίνε Μπούλοκ-Πράντο. Αργότερα, η Μπούλοκ μοιράστηκε την κατάσταση και με λίγους στενούς φίλους, μεταξύ των οποίων η Τζένιφερ Άνιστον και η Αμάντα Άνκα.

Η τριετής μάχη με την ALS

Ο Μπράιαν Ράνταλ πέθανε τον Αύγουστο του 2023, έπειτα από τριετή μάχη με την ALS. Η οικογένειά του είχε ανακοινώσει τότε ότι ο φωτογράφος επέλεξε από την αρχή να κρατήσει ιδιωτική την πορεία της ασθένειάς του.

Η οικογένεια είχε ζητήσει να γίνει σεβαστή η επιθυμία του για ιδιωτικότητα, κάτι που, όπως αποκάλυψε τώρα η Σάντρα Μπούλοκ, προσπάθησε να τηρήσει καθ’ όλη τη διάρκεια της ασθένειάς του.

YouTube thumbnail

«Βρήκα την αγάπη της ζωής μου»

Η Σάντρα Μπούλοκ συνάντησε για πρώτη φορά τον Ράνταλ, μοντέλο στο επάγγελμα που αργότερα έγινε φωτογράφος, όταν κλήθηκε να φωτογραφίσει τα γενέθλια του γιου της Λούις τον Ιανουάριο του 2015. Λίγο καιρό μετά ανακοίνωσαν ότι είναι ζευγάρι και εμφανίστηκαν μαζί στον γάμο της Τζένιφερ Άνιστον με τον Τζάστιν Θορό.

«Βρήκα την αγάπη της ζωής μου. Έχουμε δύο όμορφα παιδιά (μαζί με την μεγαλύτερη κόρη της Μπούλοκ)- τρία παιδιά, και με τη μεγαλύτερη κόρη του Ράνταλ. Είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί ποτέ.», είχε εξομολογηθεί τότε η Σάντρα Μπούλοκ.

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του στις αρχές Αυγούστου επιβεβαίωσε η οικογένεια του Ράνταλ στο People και ανέφερε ότι ο 57χρονος πέθανε μετά από μάχη με την ALS, την ασθένεια που προσβάλλει τα νευρικά κύτταρα του νωτιαίου μυελού και του εγκεφάλου.

«Με μεγάλη λύπη ανακοινώνουμε ότι στις 5 Αυγούστου, ο Μπράιαν Ράνταλ πέθανε ήσυχα μετά από μια μάχη τριών ετών με το ALS. Ο Μπράιαν επέλεξε νωρίς να περάσει την περιπέτεια της υγείας του μυστικά και όσοι από εμάς τον φροντίζαμε κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να τιμήσουμε το αίτημά του», είπε η οικογένειά του.

- Post Down -

Comments are closed.