- Advertisement -

Ναύπακτος: 70χρονος φέρεται να απείλησε ανήλικο με μαχαίρι

Ναύπακτος: 70χρονος φέρεται να απείλησε ανήλικο με μαχαίρι
2

- Advertisement -

Ένα σοβαρό περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν ανήλικο και έναν 70χρονο επιχειρηματία καταγράφηκε στη Ναύπακτο, καθώς, σύμφωνα με καταγγελία, ο ηλικιωμένος φέρεται να απείλησε το παιδί με μαχαίρι μέσα στην επιχείρησή του. Η υπόθεση κινητοποίησε άμεσα τις Αρχές και ο 70χρονος συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε το Nafpaktianews.gr, όλα συνέβησαν όταν ο ανήλικος επισκέφθηκε την επιχείρηση προκειμένου να αγοράσει κάτι. Τότε, ο ιδιοκτήτης φέρεται να πήρε ένα μαχαίρι και να το πλησίασε στον λαιμό του παιδιού, προχωρώντας παράλληλα σε απειλές.

Ο ανήλικος κατάφερε να φύγει από το σημείο και επέστρεψε στο σπίτι του σε κατάσταση έντονης αναστάτωσης. Εκεί ενημέρωσε τη μητέρα του για όσα φέρεται να είχαν συμβεί, με την οικογένεια να απευθύνεται αμέσως στην Αστυνομία.

Οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν τον 70χρονο, ο οποίος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα και κλήθηκε να δώσει τη δική του εκδοχή για το περιστατικό.

Κατά την κατάθεσή του, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο 70χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι μπέρδεψε τον ανήλικο με άλλο παιδί που γνώριζε. Παράλληλα, φέρεται να χαρακτήρισε την πράξη του «αστείο», υποστηρίζοντας ότι δεν είχε πρόθεση να προκαλέσει οποιαδήποτε βλάβη. Οι ισχυρισμοί του εξετάζονται στο πλαίσιο της έρευνας, ενώ οι Αρχές διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.

Σε βάρος του 70χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή και παράνομη κατοχή όπλου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος αργότερα την ίδια ημέρα, έπειτα από εισαγγελική εντολή. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, για την απόφαση φέρεται να λήφθηκαν υπόψη τόσο η προχωρημένη ηλικία του όσο και προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

- Post Down -

Comments are closed.